Početna Showbiz “POSLIJE FILIPOVOG GESTA SAM MORALA DA SE SABEREM” Aleksandra Prijović nakon spektakla:...

“POSLIJE FILIPOVOG GESTA SAM MORALA DA SE SABEREM” Aleksandra Prijović nakon spektakla: “Ostvarila sam svoj san”

Aleksandra Prijović održala je prvi veliki koncert u nizu u Štark Areni koji je bio u izuzetno emotivan.

U više navrata muzička zvezda se rasplakala, a u intervjuu nakon spektakla progovorila je o najemotivnijim momentima.

– Ovo je bila noć u kojoj sam želela i da plačem i da uživam u svemu. Nisam krila emocije, ali nisam htela ni da plačem na svakih pet minuta kako sam se stvarno osećala. Meni je došlo da plačem celu noć od neke neverovatne energije. Ovo je bila toliko emotivna noć – rekla je Aleksandra, pa dodala:

– Sam početak mi je bio najemotivniji. Kada sam izašla, toga sam se i najviše plašila. Sve vreme sam razmišljala kako ću da podnesem taj naboj pozitivne energije kad izađem na binu. Sve je prošlo kako trebe, a kada su svi počeli da pevaju sa mnom u glas, počela sam da se ježim i da se tresem. U sledećem momentu sam videla mog sina. Onda sam se obratila publici, setila sam se svog prvog dolaska u Beograd. Mama i ja smo se vozile kolima i prolazile pored Arene, tada sam joj rekla “Mama, zamisli da jednog dana ovde držim koncert”, a sada pravim čak tri. Baki i deki sam posvetila pesmu, svi koji su gledali moje spotove znaju da u jednom postoje snimci iz mog privatnog života i uvek kada su baka i deka gledali taj spot plakali, onda sam ih videla srećne, uplakane, tad mi je srce stalo.

– Nisam mogla da verujem da mi se san ostvario dok nisam videla u Areni sve te ljude. Znam da je na koncert došlo dosta kolega. Uvek bih podržala svakog, ako ne radim, ako nije vikend. Hvala svim kolegama koji su bili večeras, mnogo mi znači njihova podrška.

Prijovićka se zahvalila kolegama koji su je podržali na koncertu:

– Trudim se da budem dobra. Nikada nikoga nisam dirala, nisam gradila karijeru na skandalima, pesme su mi bile prioritet. Sebi nikada nisam dovoljno dobra. Filip mi je poslao buket cveća i pismo. Kada sam pročitala, rasplakala sam se. Posle toga sam morala da se saberem i nastavim sa spremanjem.

Blic.rs