Početna Showbiz OVO JE PRIJIN OČUH FAHRUDIN! S njenom majkom došao na koncert i...

OVO JE PRIJIN OČUH FAHRUDIN! S njenom majkom došao na koncert i izazvao pažnju! Evo čime se bavi i koliko je s Borkom u vezi

Majka Aleksandre Prijović, Borka Mihajlović, privukla je veliku pažnju medija na ćerkinom jučerašnjem koncertu u Štark Areni. Ona se najpre rasplakala pred novinarima, a suze nije mogla da zadrži ni kada je svoju jedinicu videla na sceni.

Tokom ovog emotivnog trenutka uz nju je bio i njen partner Fahrudin Buljubašić. Ovo je prvi put da su se pojavili zajedno na jednom javnom događaju.

FOTO: ANTONIO AHEL/ATAIMAGES

Inače, njih dvoje su u dugogodišnjoj vezi i on, prema priči izvora, živi s Borkom u Belom Manastiru u Hrvatskoj, odakle je Aleksandra. Takođe se bavi pevanjem, izdao je nekoliko pesama za “Grand” produkciju, ali se nije bavio svojim medijskim pojavljivanjem. Oni koji ga poznaju kažu da je izuzetno tražen za razna veselja i da pravi odličnu atmosferu. Podsetimo, i Anastasijiona majka je pevačica.

Aleksandra s njim ima odličan odnos, kao i sa ženom njenog oca, koji su takođe bili sinoć u Areni. Njoj je i Fahrudin velika podrška. I on je bio izuzetno ponosan kada je Prijovićka izašla na scenu pred skoro 20.000 ljudi i sve vreme ju je bodrio.

Kurir