Početna Showbiz “NEKA KAŽU NESRETNOJ CECI DA NISAM MISLILA NA PRIJU…” JK odgovorila na...

“NEKA KAŽU NESRETNOJ CECI DA NISAM MISLILA NA PRIJU…” JK odgovorila na prozivke, pa umiješala Maju Berović i Anastasiju! Bukti rat

Jelena Karleuša gostovala je na jednoj domaćoj televiziji gde je govorila o svom koncertu i novim albumima, ali i estradi u poslednjih nekoliko godina.

Tom prilikom je rekla da je publika prinuđena da sluša “treš muziku iz 2001” koja im se servira i da takvi pevači brzo budu zaboravljeni. Spominjala je nove generacije te se tu pronašao i mladi reper Nući koji se njom ušao u rat zbog provokacije, a ovoga puta je i Ceca Ražnatović imala šta da kaže.

Ceca se na koncertu Aleksandre Prijović pojavila i u izjavi za medije je indirektno odgovorila na prozivke Karleuše upućene mlađim generacijama:

– “Došla sam da podržim ovu treš muziku što narod obožava i da budem kao 2001.” – rekla je ironično i tako ispisala nastavak istorije u njihovom, sada već, epskom sukobu.

Jelena Karleuša je na svom Instagramu brutalno uzvratila i odgovorila na indirektni odgovor koleginice sa kojom godinama ne razgovara.

– Neka neko kaže nesrećnoj Ceci da pod treš muzikom iz 2001. nisam mislila na Piju nego na onu što p*** dva k****. Ali mi je prezabavno što je ona prepoznala Priju u mojim rečima. Bitno da pomno prati moje intervjue, ni ja se ne bih setila da sam rekla 2001. Priji čestitam i želim joj da izbegne “Maja B sindrom” kada te publika prvo hajpuje pa zaboravi. To Srbi obožavaju da rade. To će teško biti sa ovim Anastasija R – X faktorom – napisala je Karleuša.

POVEZAN VIDEO:

Kurir.rs