Početna Showbiz DANIJELA VRANIĆ UHVATILA SONJU I LUKASA KAKO SE LJUBE! Isplivao razlog kraha...

DANIJELA VRANIĆ UHVATILA SONJU I LUKASA KAKO SE LJUBE! Isplivao razlog kraha ljubavi “Bacila je sa sebe ogrlicu od 18.000€…”

Danijela Vranić, nekadašnja “kraljica splavova”, važila je za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, a povukla se sa scene u jeku popularnosti

Naime, Danijela Vranić u vreme svoje velike popularnosti privlačila je veliku pažnju javnosti, a česta tema medija bila je njena veza sa Acom Lukasom. Kako se spekulisalo poslednjih godina, Danijeli je raskid veoma teško pao.

Lukas nikada nije krio da je bio veoma blizak sa Danijelom, a o detaljima njihove veze pisao je i u svojoj knjizi, gde je otkrio koliko mu je značila.

– Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje – naveo je Lukas u knjizi “Ovo sam ja”, a onda otkrio da je Sonja bila razlog njihovog raskida.

– U trenu sam se zaljubio u Sonju, koja je pokušala od mene da napravi namirisanu pudlicu. Stezala me je i gušila, a što je najgore, meni se to svidelo – piše u njegovoj biografiji, u kojoj dalje navodi da mu je Željko tada rekao da se razvodi.


– Ne sećam se kako sam dobio broj Sonjinog telefona. Poslao sam joj poruku. Uoči, po mnogo čemu, kobnog susreta sa Sonjom u Budvi, bio sam s Danijelom Vranić u vezi pred pucanjem. Krenuli smo na rođendansku žurku u Budvu, ušli smo u avion, a iza nas su bile Sonja i drugarica. Nisam se javio da Danijelu ne bih izlagao neprijatnosti. Primetila je da tu ima nešto, pa je počela da ljubomoriše. Kad smo seli u taksi, bacila je sa sebe ogrlicu od 18.000 evra koju sam joj kupio. Rekao sam: “Ne treba mi” i bacio sam kroz prozor, kraj žbunja – prisećao se Lukas.


– Na žurki sam se zverski napio i Sonja je. Ali znam da smo se posle nekoliko minuta ljubili iza kuće kao dva napaljena klinca. Pojavljuje se Danijela i u prolazu dobacuje: “Šta je, hoćeš da j**** nešto?” Samo sam je pogledao i nastavio da se ljubim sa Sonjom. Danijela je otišla u sobu. Nisam joj se javio. Dripački potez. Ružan kraj veze sa ženom koja to nije zaslužila – piše u knjizi.

– U Beograd sam se vratio sa Sonjom krvavo zaljubljen. Venčali smo se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog. Posle smo s gostima otišli u restoran. Sve je bilo kao u bajci. A onda se rodila Viktorija, moje mezimče – završio je Lukas.

Kurir.rs/Blic