Početna Rijaliti OSMAN KARIĆ RASKRINKAO ANU ĆURČIĆ I KAČAVENDU! Oglasio se i priznao sve,...

OSMAN KARIĆ RASKRINKAO ANU ĆURČIĆ I KAČAVENDU! Oglasio se i priznao sve, na ove reči je čekala nacija

Osman Karić žestoko brani sina Stefana od hejtera: Oglasio se javno i poslao jaku poruku! (Foto)

Situacija u rijalitiju se zahuktava, a ljubavne drame, svađe, kao i nove ljubavi samo se nižu iz dana u dan kada je reč o najjačem projektu ružičaste imperije, rijalitiju “Elita”.

S tim u vezi, mediji su Osmana Karića upitali kako komentariše aktuelna dešavanja, te su se na početku razgovora osvrnuli na zbližavanje Janjuša i Aneli Ahmić.

– Za Janjuša I Aneli mogu reći da nisu zaljubljeni sem što ih strast povezuje.Aneli je strašna žena ,sad kada bi ušao Filip Car ili neki dominantan lik Aneli bi zaboravila Janjuša u deliću sekunde. Možda to i treba da se desi da Janjušu prorade kompleksi i shvati da mu gori pod nogama pa bi brže bolje ušao u vezu sa Aneli i pogazio reč koju nema kada su žene u pitanju – rekao je Osman, te se potom osvrnuo na učešće Milene Kačavende:

– Kačavenda odličan rijaliti igrač, jedan od retkih, obzirom da je skorašnje otkrovljenje. Da li je trebala da iznosi neke stvari o Ani?! U to ne bih da se mešam, mislim da je druženje od par decenija bilo druženje iz koristi i iz istih pogleda na život, znate već ono krimi rad – zaključio je Karićev otac za medije.

POVEZAN VIDEO:

Kurir.rs / Pink