Početna Showbiz Karleuša i Nući se izvrijeđali: Indijancu, idi dijeli karte po školama

Karleuša i Nući se izvrijeđali: Indijancu, idi dijeli karte po školama

Jelena Karleuša nedavno je gostovala u jutarnjem programu i govorila o svojim novim albumima, ali i uspjehu koji je napravila promocijom i koncertima na Beogradu na vodi koji je izazvao opšti haos i mnoge ratove.

Njeno gostovanje ispratio je i poznati reper Nući koga je spomenula tokom intervjua, što je on iskoristio i putem Instagrama uputio joj provokaciju.

Na primjer neki Lil Miks ili Pil, Lil Piks, neki novi izvođač ima milijardu pregleda i na Jutjubu, Spotifaju i gazi neku Bijonse, ali Bijonse krene na turneju i u prvih mjesec dana prijavi zaradu od 1,6 milijardi dolara, a sljedeće godine taj Lil Piks, Nući, Ćući ne postoji – izjavila je Jelena, nakon čega je uslijedio njegov stori, na koji je ona ubrzo reagovala.

Ova Karli (velikim slovima treba da pišeš moje ime, indijancu) “nja*e” po tebi što ne možeš da prodaš 100 karata za koncert. Trajaćeš do isteka ovog storija, a komentarišeš mene. Saberi se!

Da nije malog Vojaža, bila bih još konkretnija, nego mi je mali simpa. Idi dijeli karte po školama, radi za 100 eura koje ti kao robu daju menadžeri – napisala je Jelena.

Izvor: Kurir