Početna Showbiz INTIMNA FOTKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ SA NOVIM DEČKOM BODE SVIMA OČI! Košarkaš je...

INTIMNA FOTKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ SA NOVIM DEČKOM BODE SVIMA OČI! Košarkaš je uhvatio za vrat, a ona se rastopila od užitka (FOTO)

Ljubavni život Teodore Džehverović uvek je bio tema za komentarisanje na društvenim mrežama, pogotovo otkako je okončala emotivnu vezu sa košarkašem, Ninom Čelebićem.

Nakon što je mlada pevačica neko vreme provela slobodna, povezivali su je sa mnogim imenima iz javnog sveta, pogotovo sportistima, a trenutno se najviše spekuliše da je u ljubavnoj vezi sa slovenačkim košarkašem, Maticom Rebecom.

Njih dvoje nedavno su još jednom dali do znanja svojim brojnim pratiocima na društvenoj mreži Instagram da zajedno provode vreme i da u tome jako uživaju. Matic i Teodora su ručali u jednom restoranu u Hrvatskoj, iz kojeg su podelili fotografije mora tokom zalaska, gde se jasno vidi da su na istoj lokaciji.

Teodora je danas ponovo bacila sve u rebus, kada je objavila novi video, na kom pozira, dok je dečko drži za vrat, a ona nije skidala osmeh sa lica.

Iako su sve glasnija šuškanja da je Teodora u vezi sa košarkašem, ona i dalje krije njegovo lice, a da li će uskoro ozvaničiti vezu – ostaje nam da vidimo.

Kurir.rs/Republika