Početna Showbiz PRIVATAN SNIMAK ANE NIKOLIĆ: Niže skandal za skandalom, na ulicu i dalje...

PRIVATAN SNIMAK ANE NIKOLIĆ: Niže skandal za skandalom, na ulicu i dalje ne izlazi bez šešira i cvika, a ovo ne ispušta iz ruku

Ana Nikolić nakon skandala, sa sada već bivšim menadžerom, retko se pojavljuje u javnosti, a na svom Instagram profilu retko kači trenutke iz privatnog života.

Ako je sudeći po fotografijama, problemi sa licem su prošli, a Ana sve češće korača ponosno, kao da se ništa nije dogodilo.

Spontana i u svom stilu objavila je video koji je mnoge oduševio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

U već poznatom izdanju, sa šeširom i velikim naočarima, širokoj garderobi, Ana je ponosno pozirala.

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste cigareta koju ne ispušta iz ruku.

Podsetimo, na nedavnu promociju filma svog bivšeg supruga se nije pojavila.

– Umesto filma, Ana je otišla u jedan restoran u Skadarliji na rođendansku proslavu svog frizera i prijatelja. Ona i Rasta su bili na manje od pet kilometara jedno od drugog. To je svima bilo smešno. Bila je vesela i u svom fazonu, nije delovala da je nervozna zbog toga što je to veče Rasta bio u centru pažnje. Celo veče je pevala, bile su tu i njene koleginice – Vesna Zmijanac, Goga Sekulić, s kojom je i zapevala uglas, Ljupka Stević i modna kreatorka Suzana Perić. Kada je ulazila u restoran, okupljene medije je zanimalo zašto nije otišla na premijeru i da li je imala prilike da pogleda film, na šta je ona odgovorila: “Da, ja sam hologram. Mogu sve. I tamo sam i ovde. Znam šta se dešava u tom filmu. Ja sam producent tog filma” – govorio je naš izvor.

Kurir.rs