Početna Rijaliti Miljana Kulić na sudu govori da je luda: Sve o dijagnozi rijaliti...

Miljana Kulić na sudu govori da je luda: Sve o dijagnozi rijaliti učesnice, jure je nadležni organi

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić završila je na sudu zbog neraščišćenih odnosa koji datiraju još od treće sezone “Zadruge”, kada je svirepo povrijedila cimera Marka Đedović, zadavši mu brutalan udarac u glavu. On je tada pokrenuo hitan sudski postupak protiv kontroverzne Nišlijke, a kako se priča po rijalitiju, slučaj je navodno priveden kraju, a Kulićeva će morati da iskešira debelu odštetu.

Iako je Đedović htio da povuče tužbu koju je svojevremeno podnio protiv Kulićeve, do toga ipak nije došlo zbog ponovnog narušavanja odnosa ovo dvoje učesnika “Elite”. Naime, njih dvoje žive pod istim krovom već skoro mjesec dana, a Marko je sada u razgovoru sa Milenom Kačavendom u pušionici otkrio brojne detalje vezane za sudski spor.

– Ona na sud nosi papir da je luda, državi je dokazala da je luda, a ovdje govori: “Odakle vam da sam ja luda” – istakao je Marko.
Država nju ganja po službenoj dužnosti? Je l’ ona vama mora da plati odštetu i šta ako ne plati – upitala je Milena.
Popis – odgovorio je kratko Đedović.

– A čekaj, je l’ te slučajno udarila bubicom – ispitivala je Kačavenda.

– Ma, kakvi slučajno, je l’ si ti normalna, lupa gluposti… Namjerno me “fiknula”, još lagala da nije bubicom nego torbicom, dok nije krenula da kipti krv. Znaš kako je to puklo o lobanju, zamahnula baš – prisjećao se Đedović tokom razgovora.

– Znači, dokazala da ima dijagnozu – zaključila je Kačavenda u pušionici.

Podsjećanja radi, Marko Đedović je tužio Miljanu Kulić zbog pretrpljenog nasilja tokom treće sezone rijalitija “Zadruga”, kada je zamahnula bubicom i zadala mu brutalan udarac u glavu, zbog čega je tada reagovala i Hitna pomoć, a Đedović je završio na ušivanju.

Izvor: Republika.rs