Početna Showbiz Grand optužuje JK, tvrde: Obmanula naciju, koristila fotošop da lažira da je...

Grand optužuje JK, tvrde: Obmanula naciju, koristila fotošop da lažira da je njen koncert bio gledaniji od Zvezda Granda

“Jelena Karleuša je obmanula naciju na taj način što je fotošopirala rejting prenos svog solističkog koncerta”, stoji u saopštenju Grand produkcije koji su dostavili medijima.

Pjevačica je na svom Instagramu objavila da je njen šou bio gledaniji od popularnog muzičkog takmičenja, što iz produkcije tvrde da nije tačno.

Prva emisija nove sezone omiljenog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, sinoć je krenula, kao i svih prethodnih sezone, pobjednički! Od samog početka emitovanja emisije, TV Pink pozicionirala se na mjesto ubjedljivo najgledanije televizije uključujući i sve ostale komercijalne emitere, kao i Javni servis-stoji u saopštenju.

Iz produkcije su detaljno objasnili gledanost emisije i optužili pjevačicu za lažiranje:

Nažalost, dobijeni podaci poslužili su pjevačici Jeleni Karleuši, koja je na TV Prva imala prenos solističkog koncerta, da, koristeći se fotošopom izmijeni grafikon, čime je obmanula naciju tvrdeći da je njen nastup na spomenutoj televiziji bio najgledaniji. U prilog činjenicama dostavljamo grafikone agencije Orion, koja vrši mjerenje trenutne gledanosti, gdje se jasno vidi da su Zvezde Granda ubjedljivo najgledanija emisija, te da su sve ostale ostavili daleko iza sebe!

Grand tvrdi da je gledanost Zvezda Granda zabilježila šer od 23% , dok je Jelena Karleuša ostvarila jedva 5% i priložili grafikone kao dokaz.

Takođe, jutros je prelimirano stigao garfikon agencije za mjerenje gledanosti AGB Nielsen, na kome se jasno vidi da su Zvezde Granda zabilježile šer od 23, dok je Jelena Karleuša na televiziji Prva ostvarila jedva 5% l, što će sutra, prvog radnog dana, biti i zvanično objavljeno. Očekujemo od televizije Prva da će reagovati na ovu gnusnu laž, da će postupiti časno i po kodeksu koji nalaze profesija novinara, te da će demantovati navode pjevačice i javnost informisati istinom!

Izvor: Kurir