Početna Showbiz Darkova žena Kaća objavila sliku na kojoj poziraju nasmijani sa Marinom

Darkova žena Kaća objavila sliku na kojoj poziraju nasmijani sa Marinom

Njih troje prije nekoliko mjeseci slikali su se zajedno…

Iako se nakon svadbe Darka Lazića mnogo spekulisalo o njegovom odnosu sa bivšom Marinom Gagić, koja nije bila pozvana na svadbu, pjevačeva novopečena supruga Kaća upravo je zaintrigirala javnost.

Iako je Darko i u izjavi tokom svadbe, ali i kasnije govorio da je Marinu i sina pozvao na svadbu, Gagićeva je sve to demantovala.

Pa se upravo iz tog razloga na mrežama u više navrata povela diskusija u kakvim je odnosima Kaća sada sa Marinom, s obzirom na to da je sa Anom u odličnim – i sama pjevačica je to potvrdila u svojoj izjavi na svadbi.

Međutim, Kaća je danas na svom Instagram nalogu, tačnije na stori priči objavila sliku koja je šokirala mnoge.

Njih troje prije nekoliko mjeseci slikali su se zajedno za jednu kampanju, a Kaća je upravo sada jednu od tih fotografija podijelila na svojim mrežama.

Ove zajedničke fotografije nastale su za potrebe jedne kampanje za trenerke koje je upravo dizajnirala Marina, Lazićeva bivša.

Inače, Kaća je za medije i otkrila u kakvim je odnosima sa Marinom, te navela da je čuvala njenog sina dok je bila na moru, a Darko u bolnici.

Iskreno, meni je jako neprijatno kad slušam ovo jer ne volim da se miješam u njihov odnos. Ja sam sam Marinom u dobrom odnosu. Ona se slikala za naše trenerke… Kada je Darko bio u bolnici, Marina je bila na moru, ja sam tada čuvala Alekseja. Nas dvije smo najnormalnije komunicirale. Nemam nikakve nesuglasice sa njom. Svi očekuju da ću ja nešto loše da kažem, ali ne. U suštini, volim da je Darko srećan, a on je srećan kada je sa svojom djecom. I moje zaduženje je da se ta djeca osjećaju dobro kada su kod nas i mislim da to dobro obavljam. I stvarno se trudim da budu srećni kada su god nas, tada je on srećan, pa i ja – rekla je nasmijano Katarina u emisiji “Blic dan”.

POVEZAN VIDEO:

Izvor: Telegraf.rs