Početna Rijaliti “PUSTITE ME DA SE SKIDAM I ŽIVIM SVOJ ŽIVOT” Oglasio se Janjušev...

“PUSTITE ME DA SE SKIDAM I ŽIVIM SVOJ ŽIVOT” Oglasio se Janjušev mlađi brat s kojim godinama nije u dobrim odnosima, evo i zašto

Mihailo Janjušević oglasio se na Instagramu povodom učešća svog rođenog brata Marka Janjuševića Janjuša u još jednoj sezoni rijaliti programa, ovog puta pod nazivom Elita.

Njegova objava šokirala ne sve koji prate rijaliti, iz razloga što se Mihailo na svojim mrežama nikada nije oglašavao tim povodom, kao i zbog činjenice da sa Markom godinama nije u najboljim odnosima.

Zanimljivo je i to što Mihailo živi potpuno drugačije od svoja dva starija brata Marka i Borisa, pa je tako aktivan na platformi Onlifans na kojoj objavljuje provokativne fotografije na kojima i zarađuje!

– Stigla mi je 101 poruka za Zadrugu i evo da se oglasim prvi i poslednji put što se tiče Marka i Zadruge. Ne gledam Zadrugu, iskreno, pogledao sam malo prvu Kija VS Luna. Posle toga nikad ništa, pogledam neke klipove koje mi društvo šalje sa Jutjuba i TikToka, ali ne palim TV jer nemam vremena za svoj život i svoje probleme – počeo je Mihailo.

– Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života – dodao je Janjušev brat.

kurir.rs