Početna Showbiz “MISLILA SAM DA SE ZVEZDE GRANDA VIŠE NE EMITUJU!” JK iznijela novo...

“MISLILA SAM DA SE ZVEZDE GRANDA VIŠE NE EMITUJU!” JK iznijela novo proročanstvo o takmičenju: Za subotu najavila pobjedu u borbi prsa u prsa

Jelena Karleuša jedva čeka da u subotu publici na šest nacionalnih televizija u regionu predstavi pesme sa svoja dva nova albuma, a koje je njena publika mogla uživo da vidi na spektaklu u Beogradu na vodi pre nekoliko dana.

Ono što je zanimljivo je da će istog dana i u isto vreme biti emitovana prva epizoda nove sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, pa je gotovo izvesno da će biti borbe “prsa u prsa”, makar što se tiče rejtinga.

Ipak, Jelena je sigurna da će ona pobediti u ovom okršaju i to sama, dok će na drugoj televiziji to pokušati njene bivše kolege iz žirija sa Cecom Ražnatović, koja ju je zamenila u stolici nakon njenog odlaska iz takmičenja.

JK je na svoje društvene mreže postavila fotografiju iz svog garderobera, a uz to je imala i zanimljiv komentar:

– Opet ja kad shvatim da ću u subotu sa show promocijom “Alfa” i “Omega” sama imati veću gledanost od “Zvezda Granda” (mislila sam da se to više ne emituje) – napisala je JK u svom stilu na svojim društvenim mrežama.

Podsetimo, pevačica je početkom godine iznela i svoje proračanstvo koje se tiče ovog takmičenja, a u kome je u stilu proročice, članovima žirija, prorekla propast.

POVEZAN VIDEO:

Kurir.rs/A.P.