Početna Showbiz Džejla Ramović u novoj pjesmi okušala se u drugačijem stilu, fanovi razočarani:...

Džejla Ramović u novoj pjesmi okušala se u drugačijem stilu, fanovi razočarani: Navukli su te na kič

Mlada bosanskohercegovačka pjevačica Džejla Ramović objavila je isječak svoje nove pjesme odnosno dueta s Milošem Stojkovićem, poznatijim kao Henny.

Ramović je novu pjesmu najavila na svom Instagram profilu, a pjesma nosi naziv “Rizik” te je potpuno drukčija od onog što smo naviki da čujemo od ove mlade pjevačice.

Međutim, sudeći prema komentarima fanovi nisu zadovoljni što se Džejla okušala u drugom sitilu te smatraju da je trebala ostati dosljedna sebi.

Iako je objavila samo dio iz nove pjesme, njena objava je brzo privukla pažnju pratitelja, a mnogi su složni da ovaj stil muzike nije za nju.

“Nije loše pokušati nešto novo, ali nikako da mijenjaš svoj muzički stil, a tek ne fizički izgled. Bilo bi stvarno šteta”, “Nije tvoj stil! Ostani sebi vjerna, molim te”, “Zašto i ona mora preći u komercijalu?”, “Joj nemoj molim te to snimati”, “Kad ćeš već jednom početi da sebe cijeniš kao vanserijsku pjevačicu i damu predivnog stasa i prestati da snimas ove “limunade” od pjesama! Ideš u trend i sarađuješ sa svakakvim samozvanim tekstopiscima koji od tebe prave mali šlager!”, “Promašaj”, “Ode polako gracioznost! Navukli su te na kič! Šteta”, samo su neki od komentara.

Svoju posljednju pjesmu Džejla je objavila prošlog mjeseca, riječ je o pjesmi “Kazamat”, koja se svidjela njenoj publici.

Prošle su četiri godine otkad je Ramović pobijedila na regionalnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a godinu nakon toga je objavila i svoj posljednji singl “Ruine”.

@hennypijem Da li ste ocekivali ovo? @Džejla ft HENNY – RIZIK !!! Uskoro! #rizik #generacijazed ♬ original sound – Hennypijem

   

Izvor: Klix