Početna Showbiz Zavirite u raj Lune i Marka od 160.000 eura: 2 kupatila, čudan...

Zavirite u raj Lune i Marka od 160.000 eura: 2 kupatila, čudan luster… U namještaj pukli 30.000 eura

Luna Đogani i Marko Miljković kupili su na Bežanijskoj kosi stan od 80 kvadrata, koji su uzeli na kredit i platili ga 160.000 eura. Bivša pobjednica Zadruge i influenserka pokazala je svaki kutak njihovog porodičnog gnijezda i koliko joj treba da ga očisti i sredi da sve bude tip-top.

Poznati par uložio je mnogo truda u sređivanje stana i vodili računa o svakom ćošku, tako da je za namještaj izdvojeno preko 30.000 eura, čak su i mislili i na terasu da im bude uredna i pravi kutak za odmor, pa su za garnituru dali 20.000 dinara.

U stanu se nalazi dnevna soba u kojoj preovladava zelena boja, dva kupatila, soba za malu Miju, terasa i kuhinja u kojoj Luna sprema obroke, iako je jedenom prilikom rekla da nije baš vična kuhanju.

Luna i Marko su posebnom pažnjom i ljubavlju opremili sobu njihove mezimice Mije. Nedavno su, dok je Mia bila sa bakom i tetkom u Švajcarskoj, renovirali sobu i unijeli nove dječje detalje, kao i porodične slike.

Podsjetimo, cijena kvadrata tada je bila 2.000 eura. Oni su proračunali da zarađuju dosta od Jutjuba i da će bez problema da otplaćuju kredit. Par ima još jedan stan na Novom Beogradu, koji rentaju.

Izvor: Kurir