Početna Rijaliti Stigla presuda Miljani Kulić: Šest mjeseci u psihijatrijskoj bolnici i dvije godine...

Stigla presuda Miljani Kulić: Šest mjeseci u psihijatrijskoj bolnici i dvije godine uslovne

Zadrugarka Miljana Kulić povjerila se cimerki u dvorištu, da će možda morati da provede šest mjeseci na psihijatrijskom liječenju u bolnici zatvorenog tipa.

Kako je navela, nakon što ju je tužio Marko Đedović prije tri godine, zbog nanošenja teških tjelesnih povreda, ona je dobila uslovnu kaznu, ali i psihijatrijsko liječenje.

– Đedović kaže da je presuđeno, da sam dobila šest mjeseci bolnicu zatvorenog tipa i dvije godine uslovno. Matora mi se smije, kao dvije godine da ne smijem nikoga da diram. U petak ću da završim za rođendan. Ovaj tvrdi da je presuda stigla. Smiju mi se, priča mi da će da mi donese u ludari banane – ispričala je Miljana.

Inače, Đedović je podnio još jednu tužbu protiv Miljane, nakon uvreda i kleveta koje je nedavno izgovorila na Đedovićev račun u emisiji “Narod pita”

– U presudi stoji da Miljana mora da ide na psihijatrijsko liječenje, u ustanovu zatvorenog tipa, u zatvorsku bolnicu. Samo se čeka da sud u Rumi objavi presudu. Ponavljam, presuda je već donijeta. Mislim da je izrečena i kazna uslovno dvije godine i plus bolničko liječenje od šest mjeseci zbog počinjenog krivičnog djela. Sad ću tražiti i naknadnu štete i tim parama pomoći nekom djetetu da se izliječi – rekao je Đedović.

  Izvor: telegraf.rs