Početna Showbiz Ovo je dečko majke Darka Lazića! Brankin Gagi drži apartmane na Zlatiboru,...

Ovo je dečko majke Darka Lazića! Brankin Gagi drži apartmane na Zlatiboru, ima petoro djece i živi u Holandiji

Novi dečko Branke Lazić, majke popularnog Darka Lazića, nije baš bilo ko i kako smo saznali poseduje i apartmane na Zlatiboru, živi u Holadniji i zove se Dragan Paunović.

Darkova majka nedavno je zablistala na svadbi svog sina, a mnogi su se pitali odakle ovakva promena. Odgovor je izgleda – novi dečko uz kojeg Branka uživa, što se drastično odrazilo i na njen izgled.

Kako otkriva izvor za Informer, Dragan i Branka poznaju se godinama, ali su se bolje upoznali preko Fejsbuka.

– Branka i Gagi su počeli samo da se druže, oni se dugo poznaju, ali eto izrodila se jedna lepa romansa tek sada. Njoj je bilo teško jer je ostala bez supruga pre dve godine i Dragan joj je bio velika podrška. On je razveden, otac petoro dece i živi na relaciji Srbija – Francuska – Holadnija. Znaju ga i Darko i Brankin drugi sin Dragan. Brankin novi partner je vlasnik i apartmana na Zlatiboru, ali ima i druge poslove, tako da ona zaista uživa pored njega – kaže izvor blizak Lazićevoj majci.

Podsetimo, Darkov otac, a Brankin muž Milan, preminuo je 13. decembra 2020. godine, usled komplikacija nakon operacije smanjenja želuca.

POVEZAN VIDEO:

informer.rs