Početna Rijaliti Oglasio se svekar Aneli Ahmić: Moj Asmin je ostajao sam sa djetetom...

Oglasio se svekar Aneli Ahmić: Moj Asmin je ostajao sam sa djetetom po 14 dana

Mustafa Durdžić, svekar učesnice “Elite” Aneli Ahmić, riješio je da iznese svoju stranu priče o odnosu snaje i svog sina Asmina, koji ju je prevario, a potom i ostavio zbog starlete Stanije Dobrojević.

Čim je ušla u “Elitu”, Aneli je optužila bivšeg kako ju je ostavio zbog Stanije Dobrojević.

Od tada oboje iznose prljav veš iz zajedničkog života, a u sukob se uključila i njihova porodica.

Sada se oglasio i Asminov otac Mustafa i na Fejsbuku pisao o tome ko je, zapravo Aneli.

– Saznajemo zašto Asmin ne dolazi na posao i zašto se ne javlja na telefon. Aneli ode negdje, pa je nema po 14 dana. On jadan sam ostaje sa djetetom i ne može na posao. Poslije nam se povjerio, pa je moja supruga uzimala Noru kod sebe. Moja supruga čak upozorava Aneli ako bude hodala da će izgubti Asmina jer Asmin je lijep momak koji može da ima bilo koju djevojku, pa čak i udate žene, a to može potvrditi svako ko poznaje Asmina. Ona kaže: “Neće on mene nikad zaboraviti jer ja sam p******a”. Na pitanje šta to znači, ona kaže da je najbolja p***a i nju ko p****e nikad je ne zaboravlja. Sa njenog TikTok profila se vidi kako je ta žena živjela, a ako obratite pažnju na pozadinu, možete znati gdje je to snimano. Prepoznaju se austrijski zidovi i tamo neki balkanski zidovi. Uvijek su se tukli i svađali, jer je Aneli često puta vrijeđala njegovu porodicu najgrđim riječima. Uprkos svemu, Asmin joj čini sve šta je moguće i nemoguće zbog djeteta – piše Mustafa.

Da Aneli i Asmin zaista imaju probleme saznaju kada im se snaja povjerava da sa njihovim sinom nije intimna.

– Definitivno, u 2022. godini Aneli se povjerava svekrvi da oni uopšte nemaju s*******e odnose. Meni to supruga saopštava jedne noći. Ja pitam Asmina:”Sine, jesi li ti moj sin?”, on pita:”Zašto me to pitaš, tata”. Ja mu kažem:”Sine, pa ja star, imam često odnose, a ti duplo mlađi”, kaže:”j**i ga, tata, ne mogu je, pa me ubij”. Iz prepiske sa Anelinim zetom, to Asmin isto piše sa njim, Nikicom. A Nikica kaže:”Jedi vijagru, možda ga probudi” – priča Mustafa i dodaje:

– Slučaj 2023 godina. Od početka godine Aneli je stalno negdje, zaradi, remonta i generalke. Vadi s**e, vadi, g*zove vadi, usne stavlja usne, vadi zube, stavlja zube. Mjesec maj, odlazi u Austriju i ide na more u Tursku sa kćerkom. Vraća se i odlazi u Dubrovnik po njenim navodima 01.06.2023. Dubrovnik je daleko od Linca, možda 900 km i veoma nezgodan za putovanje. Ona njega optužuje da nije vidio dijete od 01.06., a on odlazi u Ameriku 20.07.2023 i vraća se 16.08.2023. U međuvremenu se dešava afera sa “Elitom”. Ja još uvijek nisam svjestan je li moj sin tu napravio veliku grešku sto nije trčao u Dubrovnik da traži dijete? Zašto ona nije bila u Austriji, jer je bezveze i potrebe bila u Dubrovniku, a moj sin nije mogao napustiti posao i trčati za djetetom. Uostalom, vi nemate ni pravo da idete za djetetom bez sudskih dokumenata – zaključio je Mustafa.

(Telegraf.rs)