Početna Showbiz Darko Lazić o tome što je njegova majka našla dečka: Šta koga...

Darko Lazić o tome što je njegova majka našla dečka: Šta koga boli k….?

Majka Darka Lazića, Branka uživa u ljubavi sa Draganom Paunovićem, a povodom toga oglasio se i pjevač. Darko je otkrio kakvo mišljenje ima o Draganu kao i u kakvom su odnosu.

– Šta koga boli k**ac?! Ona je odrasla osoba i to je njena stvar i njen život. Glupo mi je da komentarišem vezu svoje majke – počeo je Darko.

– Ja sam joj velika podrška i bitno je da je srećna, a Gagi je jako dobar čovjek. Odličan momak! – objasnio je Lazić za Informer.

Podsjetimo, ekipa Telegrafa uspjela je da pronađe Paunovića koji se ljubazno javio na telefon i potvrdio da jeste u emotivnoj vezi sa Darkovom majkom.

– Ona je žena sama, ja sam razveden, nismo poznate ličnosti, pa nema potrebe da se mnogo piše o nama, a generalno ovo je sve normalno – počeo je Dragan za Telegraf.rs.

Kako je rekao, zbog svog posla često sarađuje sa poznatima, a živi na tri relacije.

– Ja često sarađujem sa poznatim ličnostima, najviše sa fudbalerima, imam menadžersku agenciju. Rođen sam i živim u Holandiji, takođe u Parizu sam često kao i Srbiji, stalno sam na toj relaciji – dodao je Paunović.

Na pitanje kako Branka i on održavaju vezu, budući da je Dragan stalno na putu, on je istakao da putuju zajedno.

– Putujemo zajedno naravno, lijepo je voljeti i biti voljen stvarno. Mi smo već duže vrijeme zajedno, lijepo provodimo vrijeme, cijenimo se i poštujemo, a to je najbitnije – kazao je Dragan za Telegraf.rs.

Nezaobilazno pitanje bilo je i u kakvom je odnosu sa Darkom, te da li je bio na njegovoj nedavno održanoj svadbi sa Katarinom Lazić.

– Što se tiče Darka on je stvarno fin dečko, divan je. Mi se baš cijenimo i poštujemo, sve je lijepo prihvatio. Darko je velika legenda, bio sam i na svadbi naravno – otkrio je Dragan.

POVEZAN VIDEO:

(Telegraf.rs)