Početna Rijaliti ŠOK PREPISKE ANE ĆURČIĆ I NIKOLE LAKIĆA: Uzmeš veliku lovu i kažeš...

ŠOK PREPISKE ANE ĆURČIĆ I NIKOLE LAKIĆA: Uzmeš veliku lovu i kažeš da uđem i ja kao tvoj brat! A ovako su komentarisali Slavnića

Ana Ćurčić sve vreme prati šta se dešava na velelepnom imanju u Šimanovcima, gde inače boravi i njena nekadašnja kuma, Milena Kačavenda.

Kako su pojedine adminke njenih fan-grupa priznale da ih je Ana izdala i izigrala, one pokušavaju gledaocima da prikažu njeno pravo lice, pa svakodnevno objavljuju različite prepiske, koje dokazuju da Ćurčićeva igra rijaliti. Na društvenim mrežama se sada pojavila konverzacija Ane i Nikole Lakića, u kojoj se spominje Zvezdan Slavnić i njegov honorar:

– Treba ti da tražiš 3000… I onda ubaciš i mene, ja neki dinar da uzmem – napisao je Lakić.

– Ti znaš da bih ja za tebe to od srca uradila – priznala mu je Ana.

Podsetimo, Dejan Dragojević gostovao je sinoć u emisiji “Izbacivanje” i tom prilikom izneo šokantne tvrdnje o Ani Ćurčić, bivšoj supruzi Zvezdana Slavnića.

– Dejane kod tebe se nalazi zbirka pripovedaka Marka Đedovića – upitala je voditeljka Dušica Jakovljević aludirajući na prepiske koje je Marko ostavio njemu.

– Istina, ima tu svega, ja sam pustio ono za Janjuša i Anu, i sada za Lakića, a poznato je da su on i Ana imali odnose dok je Zvezdan bio u zatvoru. Čudno mi je što je tako brzo krenuo da otkriva sve, ali dobro. Dokazi da su njih dvoje imali se*sualne odnose postoje – dodao je Dejan.

Kurir.rs/ Alo