Početna Rijaliti RASKRINKANA AFERA “TABLET”! Ovako su PROCURILE Anine privatne prepiske, za sve kriva...

RASKRINKANA AFERA “TABLET”! Ovako su PROCURILE Anine privatne prepiske, za sve kriva njena ćerka Iva, a evo šta misli o Zvezdanu!

Afera “Tablet” se polako raskrinkava. Naime, počele su da cure informacije o Ani Ćurčić, njene privatne prepiske i razgovori, a sve objavljuje njena nekadašnja fan grupa “Lavice”, koja sada nosi ime “Izigrane lavice”. Svi su se pitali kako je došlo do toga da informacije procure, a na društvenoj mreži Instagram pojavile su se nove infomacije.

Naime, kako tvrde na jednom profilu Aca Bulić je kupio novi tablet, a Anina ćerka Iva Kovačević je stari predala adminki, da bi ga nosila na more. Umesto da sve obriše, ona je ostavila poruke, koje su počele da cure.

Na jednoj od poruka vidi se da Anina ćerka komentariše dešavanja u “Zadruzi 6” i da pljuje Anđelu Đuričić i Zvezdana Slavnića, kao i da je zadovoljna činjenicom što su omraženi u narodu.

– Sada vi da svale kako je adminka ukrala, ali je adminka izgleda na vreme provalila s kim ima posla, pa sve fino slikala – piše u objavi jedne stranice.

Podsetimo, ovih dana na društvenim mrežama redovno izlaze informacije o Ani, kao i njene privatne prepiske.

 

kurir.rs/republika