Početna Rijaliti PRVO OGLAŠAVANJE PREBIJENE DENIZ DEJM: Starleta sa otvorenim ranama na tijelu u...

PRVO OGLAŠAVANJE PREBIJENE DENIZ DEJM: Starleta sa otvorenim ranama na tijelu u jezivim bolovima, manijak je vukao po ulici!

Bivša učesnica “Zadruge” otkrila je šta se desilo prethodne večeri kada je krvnički napadnuta i prebijena!

Kako je Republika ekskluzivno pisala, starleta Deniz Dejm, bivša učesnica pete sezone rijalitija “Zadruga”, brutalno je napadnuta, a zatim i pretučena prethodne večeri zadobivši teške telesne povrede kada joj je slomljena ruka, zbog čega je hitno primljena u Urgentni centar.

Nakon uznemirujućeg snimka iz bolnice koji je stigao na adresu naše redakcije, uspeli smo da stupimo u kontatkt sa krvnički pretučenom starletom, koja je u razgovoru za naš portal otkrila šta se tačno desilo prethodne večeri, ali i da je, pored oštećene ruke na koju je u Urgentnom centru stavljena mitela, zadobila i jezive povrede, kao i otvorene rane na nogama.

– Otišla sam od drugara sa rođendana i pozvala taksi kako bih krenula kući. Dok sam čekala, prišao mi je jedan muškarac i pitao da li sam ja “ona iz Zadruge” i nastavio sa nepristojnim komentarima. Videla sam da ima društvo i tako su zajedno počeli da me komentarišu sa pogrdnim imenima. Kad sam mu rekla da prestane, postao je agresivan, počeo je da me vuče i kad sam se nekako odbranila, krenuo je da da me krvnički udara. Hvala Bogu, tu su bili neki ljudi u blizini i pomogli mi, odmah su pozvali policiju – otkriva nam Deniz sa teškim uzdisajima, te priznaje da je i dalje u jakim bolovima:

– Još uvek sam u šoku, sve me boli, od ruke koje ne mogu da pomeram, do noge gde imam isto brojne povrede. Na moju sreću, pored sebe imam ljude koji se brinu za mene i pomažu mi u ovim teškim trenucima. Ali nemojte da se brinete za mene, ja sam žena od dva metra, borac, tako da ću i ovu agoniju da izdržim – zaključuje bivša zadrugarka za Republiku.

Podsećanja radi, kako je otkrio izvor sa lica mesta za Republiku, Deniz Dejm se sinoć našla na proslavi rođendana svog prijatelja, gde se celu noć zabavljala bez problema, da bi joj u jednom trenutku prišao nepoznat muškarac u alkoholisanom stanju. Aktraktivna starleta ga je najpre kulturno odbila, rekavši da nije zaintersovana za bilo kakvu komunikaciju sa njim, međutim, on to nije hteo da prihvati, te ju je najpre verbalno napao, a zatim se i fizički obrušio na nju.

 

 

republika.rs