Početna Showbiz Mahira zablistala na vjenčanju: Zaigrala kolo, a objavila i fotku sa bidermajerom

Mahira zablistala na vjenčanju: Zaigrala kolo, a objavila i fotku sa bidermajerom

Lijepa Mahira Ahmiš je jučer zablistala na vjenčanju svoje prijateljice Berine Ćorić. Cijeli dan je bio obavijen srećom i ljubavlju, a Mahira je, pored mlade, bila u središtu tog čarobnog događaja. Za ovu posebnu prigodu, Mahira je odabrala prekrasnu zelenu dugu haljinu koja je istakla njezinu eleganciju i ljepotu.

Njezina pojava nije bila jedina stvar koja je činila njezin dan posebnim. Tokom ceremonije, Mahira je imala sreće uhvatiti bidermajer koji je letio kroz zrak i završio u njenim vještim rukama. Taj trenutak je bio poput čarolije i dodao je dodatnu radost ovom već veselom danu. Hoće li Mahira biti sljedeća mlada, vidjećemo u narednom periodu.

Mahira je bila nesebična sreća i veselje za Berinu, koja je izgledala predivno u svojoj vjenčanici. Njihovo dugogodišnje prijateljstvo očito je bila posebna veza koja se slavila tog dana.

Inače, Mahira je sa vjenčanja podijelila nekoliko prekrasnih snimaka na svojim društvenim mrežama, dijeleći svoju sreću i radost s prijateljima. Sudeći prema tim fotografijama, čini se da je vjenčanje bilo nezaboravan događaj ispunjen smijehom, ljubavlju i srećom.

Ovo vjenčanje će zauvijek ostati u Mahirinom sjećanju kao dan kada je proslavila ljubav svoje prijateljice Berine i uveličala joj podršku i radost u tom važnom trenutku njezinog života.