Početna Rijaliti “ZALJUBLJENA SAM U JANJUŠA!” Dok se sveti bivšem mužu, Aneli priznala osjećanja...

“ZALJUBLJENA SAM U JANJUŠA!” Dok se sveti bivšem mužu, Aneli priznala osjećanja prema cimeru: Smijem se, s Asminom sam bila tmurna

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš na samom početku rijalitija “Elita” postali su veoma bliski, a sada su tokom “Pitanja novinara” progovorili o svom odnosu.

– Aneli, Janjuš je pričao da je njemu dodir intimniji od se*sa, a ti si rekla da si na osnovu toga imala odnos sa njim. Šta imaš da kažeš? – upitao je voditelj.

– Moraćemo govoriti o tome kad se on oglasi. Ne vidim što bi mu išta smetalo – rela je Aneli.

– Da li ti se dopada? – upitao je Darko.

– Ne, ali da mi prija jako, to je istina – priznala je ona i otkrila zbog čega se svađaju:

– Stalno ide od jedne do druge. Volela bih da provodi više vremena sa mnom – kazala je Aneli.

– Da li je on prvi posle Asmina koji je uspeo da ti skrene pažnju? – upitao je Darko Tanasijvić.

– Da. Bivši nema tu energiju koju ima Janjuš. S njim sam bila tmurna, a s Janjušem sam nasmejana. Prija mi Janjuš – kazala je Ahmić.

– Zbog čega si rekla Asminu da nije čovek po tvojim merama? – glasilo je pitanje.

– Pa jer mi je uradio sve što je uradio, a ni njegove osobine nisu nešto što mi odgovara. Svakako mislim da mi ovo s Janjušem ne treba. Ljuta sam na sebe, nisam ispravna. Boli me jer se Janjuš nije izjasnio da li je oženjen ili nije – rekla je zadrugarka.

– Je l’ bi volela da uplovite u neku vezu? – upitao je Darko.

– Ne, volela bih samo da se družimo. Zaljubljena sam u njega. Videćemo šta će se desiti – kazala je Aneli.

– Janjuše, šta ti kažeš?

– Ja nisam normalan. Družim se njom, ali joj smeta jer se ja družim sa Jovanom Cvijanović. Ja ne mogu da se zaljubim. Moram što pre da se maknem od nje. Ona je izbiljan prevarant – istakao je Jasnjuš.

– Ne maži je g****** sad – dodao je Mića.

– Nisam mislio ništa loše, nego da je namazana. Izazovna je. Ako ovo izdržim, treba da pobedim ove godine. Ne odaje mi utisak verne devojke, ne znam kakva je inače, ali mislim da zna da udari kontru. Neverovatno je privlačna. Ili ćemo se udaljiti, ili idemo ka riziku. Ne znam, ne znam da li mogu ovom da se oduprem. Šaliću se, bićemo dobri, pa sad, kako bude. Draga mi je, ali nije ispravna. Mislim da se nije snašla, da bi nešto rekla, a ne može, ali je posebna. Izdržaću bez odnosa u rijalitiju, a njoj ako odgovara da se samo družimo, to će biti do kraja. Ja mogu isto tako da se zaljubim i da odlepim, ali ću joj pružiti šansu. želim da budem pored nje i da joj udelim par nekih saveta. Meni takođe treba nežnosti. Mensur se ne grli, svi se grle. Želi da napravimo svadbu – rekao je Janjuš.

– On laže oko svega, ima osećanja prema meni – rekla je Aneli.

– Ja sam jednom priznao i više ne priznajem ništa – kazao je Janjuš.

Kurir/ Blic