Početna Rijaliti MIKI ĐURIČIĆ STIGAO U ŠIMANOVCE! Novopečeni tata progovorio o nasljedniku i supruzi,...

MIKI ĐURIČIĆ STIGAO U ŠIMANOVCE! Novopečeni tata progovorio o nasljedniku i supruzi, pa osolio po Kačavendi i ljubavnom trouglu

Miki Đuričić juče je dobio sin Arsenija, a slavlje u njegovom domu bilo je čitavog jučerašnjeg dana.

On je sad došao u studio rijalitija “Zadruga 7 – Elita”, te progovorio o nasledniku i supruzi.

– Hvala svima na čestitkama! Teže mi je bilo nego sa prvim detetom, iščekivanje, sve… Osećam se, naravno, fantastično, u ponedeljak idem po suprugu i Arsenija. Dunja i ja čekamo kog kuće, gledamo slike, ljubi batu i tako – kazao je Miki u studiju “Elite”, a onda je dao sud o novonastalim situacijama u ”Eliti”.

– Milena sad ne zna kakva je bila Ana. Što se tiče ove Aneli, za čim onažali? Zar treba da se živi pored nekog s kim imaš se*s jedno u tri meseca, da ne možete da se pogledate? Narod voli da vidi kad je neko jadan. Dejana sam mogao da svarim, jer je on imao nešto u sebi, nije bio praza, kao i Kija. Aneli je prazna. Ne dopadaju mi se takve devojke:”Jadna ja, muž mi je otišao sa Stanijom” Kakva jadnica? Bio sam u dvaneaest rijalitija, uglavnom majke koje su bile u rijalitiju ne ulože posle učešća u decu, nego u botokse i izgled. Boži nije mesto u rijalitiju. Nema harizmu, ni talenat. Slađa iz Užica, molim? Kako sebe neko može da nazove ”Poršelina”. Čuburca gotivim i pored toga što je u svađi sa Mićom, a Bebica je teški džukac – kazao je Miki.

– Prva tema je bila Milena Kačavenda – dodala je voditeljka.

– To mafijanje njeno, isticanje toga da je iz Beograda i ostalo mi se ne dopada. Blatila je i nekog mog drugara po emisijama, a to veze s vezom nema. Ona je inače zanimljiva, ali mi se ne dopadaju neki njeni stavovi. – istakao je Miki.

– Šta misliš o Staniji nakon svega što se desilo sa Asmirom? – upitala je voditeljka.

N- e ide mi tip poput njega uz nju. Ona je uspešna u tome što radi, mislim da treba da se uozbilji – kazao je Miki.

Kurir.rs/Pink