Početna Showbiz KARLEUŠA BILA LUDO ZALJUBLJENA U OVOG PJEVAČA! Bio je velika zvijezda, ona...

KARLEUŠA BILA LUDO ZALJUBLJENA U OVOG PJEVAČA! Bio je velika zvijezda, ona ludjela za njim: Nisam ga interesovala! Ovo mu je poručila!

Jelena Karleuša je na estradi već skoro tri decenije, a u vreme kada je počinjala karijeru, bilo je mnogo velikih zvezda. Međutim, ona je tada bila zainteresovana samo za jednog.

Svojevremeno je pevačica podelila anegdotu da je bila ludo zaljubljena u Željka Šašića.

– Svaka mi je ljubav bila uzvraćena, sve do Šašića, koji je bio mnogo stariji od mene i, naravno, dete ga nije interesovalo. E, tu sam doživela prvo ljubavno razočaranje, ali i usvojila pouku “za ljubav se treba boriti” – ispričala je ona, pa dodala:

– On je tada bio jako velika faca, imao je dugačke lokne. Sve su se devojke, pogotovo one iz Zemuna, palile na Željka Šašića, pa tako i ja.

Međutim, kada je shvatila da se među njima neće desiti velika ljubav, ona je uradila nešto što je mnoge nasmejalo.

– Sećam se, bio je u Budvi na plaži sa 50 svojih obožavateljki i nije hteo da mi kaže ni “zdravo”. Ja sam mu prišla i stala ispred peškira na kojem je ležao, zaklonivši mu sunce, i rekla: “Ja ću biti veća zvezda od tebe!” – prisetila se.

Jelena i Željko su, inače, kasnije imali sjajan kolegijalan odnos, a poznato je da je pevačica godinama bila prijateljica Sonje Vuksanović, Željkove bivše supruge.

Kurir/ 24sedam