Početna Showbiz Andreana konačno o susretu s Anom na Darkovoj svadbi: Priznajem, pogriješila sam

Andreana konačno o susretu s Anom na Darkovoj svadbi: Priznajem, pogriješila sam

Ana Sević i Andreana Čekić bile su bliske prijateljice, pa čak i nakon što se Ana razvela od Darka Lazića, kojem je Andreana bila kuma na njihovom vjenčanju.

Međutim, u jednom trenutku je njihov odnos zahladnio, a Andreana je sada otkrila kako se osjećala kada je Anu srela na Lazićevoj svadbi, poslije dužeg vremena.

„Na svadbi smo se pozdravile. Nemamo kontakt jer su nam se putevi razdvojili. Ja sam bila u jednoj jako turbulentnoj vezi, a kad sam raskinula sa njim, imali smo nesuglasice ona i ja. Htjela je da mi pomogne, da se otkačim od njega, a ja sam mu se vratila… Ona je meni tad to zamjerila, ja sam joj zamjerila miješanje, i tako je to ostalo. Ja sam joj poslije čestitala dijete, sad smo se vidjele na Darkovoj svadbi, između nismo“, ispričala je pjevačica u „Amidži šou“.

„Možemo nekad i da popričamo, što da ne. Priznajem, pogriješila sam ja, malo je i ona, ne treba se miješati u tuđe veze, pogotovo kad su toksične, naučila je tad nešto sigurno. Ja sam tad bila spremna da otkačim svakog, samo da budem sa dečkom“, zaključila je u emisiji.

Izvor: Kurir