Početna Showbiz KAČAVENDA OTKRILA DETALJE O MILORADU ULEMEKU LEGIJI: “Bila sam u Zabeli, znaš...

KAČAVENDA OTKRILA DETALJE O MILORADU ULEMEKU LEGIJI: “Bila sam u Zabeli, znaš li kako on izgleda?” Evo šta radi iza REŠETAKA

Milena Kačavenda otvorila dušu i pred zadrugarima ispričala detalje o životu njene najbolje drugarice koja je bila u zatvoru.

Milena Kačavenda ovog popodneva se raspričala. Zadrugari su vodili polemiku oko zatvorskog života. Kuma Internacionale je otkrila da je u Zabeli videla Milorada Ulemeka Legiju.

– Ja pre dve godine kada sam zadnji put bila u Zabeli, druže, znaš ti kako Legija izgleda? Kao da nije proveo 20 godina. Čovek čita knjige, trenira, a zna da nikada neće izaći.

Onda se najpoznatija kuma dotakla života njene najbolje drugarice, koja je završila iza rešetaka zbog ljubavi.

– Muž moje najbolje drugarice je imao kod sebe znaš koliko kilograma, i upadne policija, a ona bila u stanu sama, ali je priznala da je njeno jer je htela da mu pomogne, a onda je on posle godinu dana nađen mrtav, a sudija je znao da ona nije kriva, ali je neko morao da robija i ležala je 5 godina u zatoru – rekla je Milena.

– Pa da bila zaljbljena i priznala to – dodao je Marko.

– Ona se udala posle toga, rodila je troje dece, ali je taj lik krenuo da je maltretira i razvedu se, ali ona nije stala, bori se i dalje – objasnila je Milena.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

kurir.rs