Početna Rijaliti ISCURILI SKANDALOZNI TAJNI SNIMCI ANE ĆURČIĆ! Snimali je dok pljuje porodicu Ace...

ISCURILI SKANDALOZNI TAJNI SNIMCI ANE ĆURČIĆ! Snimali je dok pljuje porodicu Ace Bulića, baš ponizila, sada je skroz raskrinkana

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica “Zadruge 6”, tokom čitavog leta uveravala je gledaoce emisije “Narod pita” da je u odličnom odnosu sa Anđelom, nevenčanom suprugom Ace Bulića, koji joj je bio podrška tokom učešća u rijalitiju.

Samo dve nedelje nakon što je za Anđelu u emisiji pričala da je žena “brat i šmeker”, njenog Acu predstavila je kao svog novog-starog emotivnog partnera i “okrenula” priču – tada se pravdala da je Anđelu, zapravo, samo jednom videla u životu, te da, navodno, ona sa Bulićem već dugo nije u vezi, a mi vam donosimo istinu!

– Ona u jednom momentu kad sam ja bila tu kao ide da trči, znaš… Ništa, znaš koliko je trčala? Sedam i po minuta, što pre se vratila, hahaha – umirala je Ana od smeha, dok ju je posebno zabavio video-snimak iz emisije “Narod pita”, kada ju je voditelj upitao da li je Anđela, Acina žena, ljubomorna na odnos njih dvoje.

– Ja plačem od smeha za ovaj klip! Jao, ne mogu sebi da dođem, molim vas, ovo pogledajte! Ali ovaj moj deo, sprdnja života:”Ženo, kako si ti ova četiri meseca preživela” – smejala se Ana samoj sebi, jer se prisetila da je izjavila da joj je Bulićeva žena prilikom prvog susreta posle “Zadruge” rekla:”Ženo, kako si ti ova četiri meseca preživela”, što se sada tumači kao laž.

– A šta kaže Zoka:”Žena je brat”, a ja dodajem:”Šmeker”, hahaha – ismevala je Ana Bulićevu Anđelu koju je u emisiji, po svemu sudeći, da bi opravdala sebe, Bulića i njihove postupke, lažno veličala, hvalila i dizala u nebesa.

Ana se, takođe, u glasovnim porukama prisetila kako je izgledao njen prvi susret s Anđelom u Bulićevom stanu, jutro posle finala “Zadruge”.

– Ja kažem njoj:”Molim te, izvini što sam došla”, ja smerna i fina, u šoku, izašla iz “Zadruge”, ona kaže:”Molim? Pa, kad sam te preživela ova četiri meseca, šta je problem da dođeš”, vidi, zakucala me je, odmah me je katapultirala na zid, na najjači ekser – rekla je Ana, iz čega se jasno zaključuje u kakvom su odnosu bile.ž

Šta je Ana o Anđeli pričala u “Narod pita”?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pink.rs (@pink.rs)

– Ona je šmeker. U celoj priči sada narod intresuje šta kaže njegova žena?! Ja ću da ti kažem da prvi zagrljaj kada sam se pozdravila sa svojom porodicom i svima, da me je ona zagrlila i rekla: “Ženo, kako si ti izdržala ovo četiri meseca?”. Ja se ne mešam i nemam nikakav interes, nema potrebe da se žena plaši da je nešto ljubavno, to je moj prijatelj i tako će uvek biti – pričala je svojevremeno Ana, da bi se naknadno samoj sebi smejala zbog izgovorenih reči u emisiji.

kurir.rs