Početna Showbiz Milan Milošević dao otkaz zbog Bilala Brajlovića! Direktor Mirković: Nije dolazio na...

Milan Milošević dao otkaz zbog Bilala Brajlovića! Direktor Mirković: Nije dolazio na posao i glumata zvijezdu

Voditelj i novinar Milan Milošević dao je otkaz na Hype TV-u. Nakon što je on objavio intimnu prepisku, sada su otkriveni novi detalji i pozadinu njegove odluke.

Kako stoji u poruci, koju je objavio direktor Hype TV- Saša Mirković, Milan Milošević je navodno dao otkaz zbog bivšeg zadrugara Bilala Brajlovića.

Milan je otkrio, kako stoji u prepisci, da se sa Bilalom sudi od sljedeće nedjelje, a onda istakao da takve laži o njemu niko nikada nije iznio i da će ga lično postavili tamo gdje mu je i mjesto.

Milan je u toku današnjeg dana priložio mejlove kao dokaz i javno napisao sve detalje, kao i kada mu je stiglo upozorenje.

– Poštovani, obavještavam vas da jednostrano, bez navođenja razloga, raskidam ugovor od 19.4.2023. godine – napisao je Milan u 11. septembra u 15:54, a onda je uslijedio odgovor spomenute televizije u 17:51 i poslato mu je upozorenje o postojanju razloga za otkaz Ugovora o radu.

Povodom njegove objave na Instagramu oglasili su se sa televizije na kojoj Milan Milošević još uvijek ima ugovor.

– Molimo vas da ne nasijedate na Instagram objasve. Milan Milošević je danas poslije jučerašnje revizije dolaska i odlaska sa posla dobio upozorenje pred otkaz – napisali su i dodali:

– Tako da on otkaz nije dao niti ga je još uvijek dobio jer ima 8 dana za izjašnjenje po upozorenju o otkazu ugovora o radu. On je još uvijek zaposlen u Hype production i ima obaveze prema istoj firmi – poručili su oni, a Mirković je između ostalog naveo: “Osim što nije dolazio na posao i mislio da meni glumata zvijezdu ljut je i na Bilala. Bolje bi mu bilo da ne objavljujem dalje prepisku sa grupe.”

  Izvor: Telegraf.rs