Početna Showbiz JK oplela po Priji, Berovićki i Tei: Imaju pjesme, ali ne i...

JK oplela po Priji, Berovićki i Tei: Imaju pjesme, ali ne i harizmu! Smatra da su manje uspješnije od nje

Jelena Karleuša ponovo drži, kako je rekla, čas iz šou biznisa. Ovoga puta bukvicu je očitala Tei Tairović, Maji Berović i Aleksandri Prijović. Ona cijeni da su karijere njenih koleginica kratkog daha.

Svoj stav je detaljno objasnila na društvenoj mreži Iks (nekadašnji Tviter).

– Svako danas može da ima pet minuta slave. Neko može i 2-3 godine. Ali da bi decenijama bio u igri, moraš da budeš ideologija koju fanovi slijede, sa kojom se oni poistovjećuju. Današnji izvođači nemaju fanove, samo slušaoce. Zašto? Zato što imaju pjesme, ali ne i harizmatičnu ličnost koja dijeli publiku na zagrižene fanove i vatrene hejtere. Da li neko od vas želi da istetovira lik ili tekst pjesme Maje B, Tee T, Prije, o poplavi nekih autotjun klinaca i da ne govorim – upitala je pjevačica, a mnogi su to protumačili da im jasno stavlja do znanja da je uspješnija od njih.

U istom maniru je nastavila:

– Da li ih neko vatreno mrzi? Po kom stavu i ideologiji su poznati? Ovo nipošto nije vrijeđanje već besplatna lekcija iz šou biznisa. Mnogo puta sam o ovome pričala u Zvezdama Granda gdje je jedini cilj pjevačima bio da ga oblijepe lovom na tezgama. Kome pljunu, pa zalijepe pare na grudi ili čelo ne može biti zvijezda. Ko pjeva na svadbama pored stola ne može biti zvijezda. Samo dobar radni pjevač. I to poštujem. Ali onda mora da se napravi razlika u kategorizaciji, ne mogu svi u isti koš, zar ne? Zvijezde ne mogu da se dodirnu. Pare nemaju vrijednost u vrhunskom šou biznisu jer trajanje, fanovi i kult ličnosti je ono što ne može da se kupi – zaključila je.

Podsjetimo, Karleuša je nedavno objavila dva albuma, a posebnu pažnju je privukla pjesma “Minut” jer Jelena sve vrijeme ćuti tokom spota, da bi na kraju samo rekla “hvala im”. To su svi protumačili kao da je održala minut ćutanja estradi, za koju je u više navrata prije objavljivanja albuma govorila da će je sahraniti.

Izvor: Kurir