Početna Showbiz Milić Vukašinović iz bolnice: Samo se Aco Pejović javio da pomogne, a...

Milić Vukašinović iz bolnice: Samo se Aco Pejović javio da pomogne, a nikada se nismo ni sreli

Nedavno se naširoko pričalo o Aci Pejoviću i njegovom gestu jer je prije nekoliko godina uplatio novac za liječenje djevojčice, te ga ona iznenadila dolaskom na njegov koncert, a o kakvoj veličini od pjevača i ljudskoj gromadi se radi pokazuje i najnoviji primjer.

Naime, Milić Vukašinović u beogradskoj bolnici bije životnu bitku zbog brojnih zdravstvenih komplikacija. On je hospitalizovan zbog problema sa srcem, a u pomoć na iznenađenje samog muzičara je pritekao Aco Pejović.

Milić Vukašinović se oglasio te otkrio da mu je pomoć finansijsku i bilo koje druge vrste ponudio jedino pjevač Aco Pejović, mada se nikad nisu sreli.

– Prvi put sam upoznao čovjeka čiji kvalitet ličnosti, ljudski sistem vrijednosti uključujući poštovanje svojih kolega iz muzičke branše, nadilazi lični muzički uspjeh koji je ogroman, a to je pjevač i umjetnik, velika zvijezda narodne muzike Aco Pejović, koga lično ne poznajem niti smo se ikada sreli, čuli se jednom telefonom da mu na Viber pošaljem dvije pjesme da čuje.

– Taj čovjek je kad je krenulo sve ovo sa mojom bolešću našao broj telefona od moje žene Suzane, nazvao je i rekao joj da ne brine ništa, da će on da pomogne na svaki mogući način, finansijski ili bilo drugi, da dođe do mog ozdravljenja i da ga Suzana zove slobodno u bilo koje doba za sve u vezi mene i mog liječenja, što je Suzana i uradila i uskoro će mi biti ugrađena dva stenta u srčanim krvnim sudovima. Toliko o stvarnoj ljudskoj vrijednosti i stvarnoj ljudskoj veličini sadržanim u velikom Aci Pejoviću. Do groba zahvalni Suzana i Milić Vukašinović – naveo je roker.


Ekskluziva.ba