Početna Showbiz Pjevaču rodila sina, dovođena u vezu s pros..tucijom, Kačavenda tvrdi da ju...

Pjevaču rodila sina, dovođena u vezu s pros..tucijom, Kačavenda tvrdi da ju je prebila: Kako danas izgleda bivša Dade Polumente?

Kada je Ana Marija Kikoš 2006. godine ušla u rijaliti program “Veliki brat” odmah je dospjela u žižu interesovanja, jer se otkrilo da je bila u braku sa poznatim folkerom Dadom Polumentom.

Naime, Ana je pratila pjevača na turneji kao igračica, pa su se vrlo brzo zbližili i otpočeli vezu. Ana i Dado iz braka imaju sina, ali zajednica nije dugo potrajala.

Polumenta je tada svojoj izabranici posvetio pjesmu “Nije Ana, nije Marija”, koji je bio veliki hit. Neki kažu da je Ana Marija danas pretjerala sa estetskim korekcijama i da više ne liči na sebe.

Prošle godine je u velikoj akciji policije u Beogradu uhvaćeno 29 osoba, koje se sumnjiče da imaju veze sa elitnom pros..tucijom, a u priču je bila umiješana i Ana Marija Kikoš.

Neke od djevojaka koje su bile privedene u policijsku stanicu na saslušanju su priznale da su pros..tutke i da je jedan od njihovih makroa i Kikoševa.

Milena Kačavenda, aktuelna učesnica rijalitija “Elita” ispričala je kako se s njom svojevremeno potukla.

– Pobijem se u klubu, raščerupam ženu bivšu od Dade Polumente, Ana Mariju, unakazim je od batina, oni zovu Srđana on kaže da spava i ugasi telefon. I najviše mrzim prijetnje, Srđan i ja smo se razveli i svi me sad testiraju, nismo u nikakvom odnosu, nismo se svađali samo je jedan dan predložio da se razvedemo i niko ne zna zašto – pričala je Milena i šokirala sve.

Izvor: Kurir