Početna Rijaliti ISTINA JE, ANA ĆURČIĆ I LAKIĆ SU BILI INTIMNI: Ivan Marinković razvezao...

ISTINA JE, ANA ĆURČIĆ I LAKIĆ SU BILI INTIMNI: Ivan Marinković razvezao jezik, otkrio sve o kockarskim porocima Zvezdanove bivše!

Ivan Marinković za Republiku otkrio da je Ana Ćurčić bila intimna sa njegovim prijateljem, Nikolom Lakićem!

Novi rijalitija “Elita” počeo je pre manje od sedam dana na televiziji Pink, a već su se izdešavale razne stvari koje su izbile u prvi plan i zainteresovale publiku i ljude koji redovno komentarišu na društvenim mrežama dešavanja iz pomenutog programa. Jedna od najinteresantnijih učesnica je Milena Kačavenda, pogotovo otkako je počela da iznosi razne detalje iz privatnog života svoje bivše prijateljica, Ane Ćurčić.

Mi smo tim povodom pozvali Ivana Marinkovića, kako bi nam dao svoj sud o aktuelnim dešavanjima, jer je već poznato da je on imao brutalne sukobe sa Anom tokom boravka u “Zadruzi 6”, a kasnije i u emisijama “Narod pita”.

– Drago mi je da se podsete čitaoci Republike da sam u emisiji “Narod pita” kad je Ana pokušala da omalovažava moju Jelenu, ja sam tad i pre Jeleninog odgovora rekao da Ana ima čuveni nadimak “usko grlo”, zbog “uskog zera”, baš je u razgovoru sa Janjušem rekla da voli da igra uski zero. Neću reći da mi je drago jer se sve obelodanilo, vidim da Ana ne komentariše i ne vidim nijedan demant, ne znam da li se sprema da uđe i možda misli da će sve da kaže, ali će još gore da prođe nego u “Zadruzi 6”. Mi smo bili dobri prognozeri, odnosno dobro smo pročitali kakav je lažov. Drago mi je da je moj nadimak istinit. Žao mi što sam čuo i ne želim da verujem da je Ana doživljavala torture od sadašenjeg izabranika, to je na Mileni, ona stoji iza svojih reči, ali moram da kažem da sve ono što smo pričali se potvrdilo – govorio je Ivan na samom početku razgovora.

Da li si čuo da je Milena rekla da je veza Ace Bulića i Ane lažna?
– Čuo sam, danas sam pročitao da se Aca distancira od nje. Ja verujem da je Aca iskorišćen, kao jedan dobronamerni čovek, kako ga poznajem, čovek koji je spreman svima da pomogne u životu. Verujem da je tako ušao u ovo i verujem da je sve na Anin nagovor, sve spekulacije koje se tiču njegove žene sa kojom živi, da li je kompletan dogovor sve i da li je Ana pokušala da ga obmane za fudbalera… Verujem da je Aci sve konačno došlo preko glave i da će uskoro da se rasturi od nje i da je ostavi – pričao je Ivan Marinković.

Ti si dobar sa Nikolom Lakićem, kako gledaš sve što je iznao za Anino kockanje? Da li znaš nešto više o tome?
– Znam, znam dosta toga i Nikola mi je lično rekao nema razloga da me laže. Više puta je viđena u kazinu, to se govorilo i u “Zadruzi 6”, Darko Tanasijević je prvi izneo. Viđena je više puta, Beograd je toliko veliki i ujedno toliko mali da te stvari ne mogu da se sakriju kad si poznata ličnost, ljudi je prepoznaju. Ona je ozbiljan kockar, ja sam kladioničar stari, ja bar to umem da prepoznam takve ljude. Ona je ozbiljan kockar, čuo sam poruku između Janjuša i nje. Moram da kažem ko nije primerio u tom razgovoru Ana je pod nekakvih dejstvom, čega ne znam, ali se po glasu primećuje da zamuckuje i usporen joj je glas. Sve mi je ovo očekivano i sve sam očekivao početkom “Elite” – pričao je Ivan Marinović.

Da li znaš da li su Lakić i ona bili intimni kao što se priča?
– Jesu, bili su intimni, ne znam zašto Lakić to ne kaže. to je bilo pre nego što sa sadašnjom ženom, Bože, svi smo imali prošlost. To je on i rekao, ne shvata da je već dao potvrdu svega štoi je Đedović rekao. Ja imam pouzdane informacije, Coka nema razloga da se ljuti, imali smo svi partnere i partnerke, nema potrebe da je štiti. Da, sigurno su bili intimni, to mi je on rekao – zaključio je Ivan za Republiku.

republika.rs