Početna Rijaliti Asmin pozvao čovjeka od kog je Stanija kupila stan i pitao ga...

Asmin pozvao čovjeka od kog je Stanija kupila stan i pitao ga da li je bio s njom, objavljena kompletna prepiska

Rat starlete Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić, bivše partnerke starletinog dečka Asmina Durdžića ne jenjava, a razlog je upravo biznismen.

Tako se na Instagram profilu Aneli Ahmić pojavila poruka anonimne osobe koja je optužila Staniju za aferu sa oženjenim muškarcem, a da stvar bude gora, spominje se i njen stan u Rumi, za koji dotična osoba tvrdi da nije isplaćen i da joj je spomenuti muškarac i opremio isti, te da je Stanija bila sa njim u šemi!

– Stanija je i u Rumi imala oženjenog. Taj stan koji pokazuje nije platila cijeli investitoru. To cijela Ruma zna. Stanija je u Rumi bila sa oženjenim od kog je uzela stan. Njega Lepi Mića spominje u klipu o Aneli. Taj stan nije ni isplatila. Takođe joj je on i opremao stan, plaćala mu je u hotelima i spa… Poslije ga ucjenjivala da će sve reći ženi – piše u porukama koje su objavljene na Anelinom profilu.

Međutim, Telegraf.rs je u posjed dobio prepisku između Asmina i izvjesnog investitora od kojeg je Stanija kupila penthaus.

Asmin mu se predstavio, a onda je naveo šta se piše u medijima, pa mu je tražio da se on tim povodom i izjasni. U odgovorima investitora jasno se može vidjeti da je Dobrojevićeva sama platila svoju nekretinu i da među njima nema nikakve povezanosti, osim poslovne.

– Što se tiče Stanije i nekih odnosa, nikada ništa nisam imao sa njom osim što je djevojka kupila stan kod mene, gdje postoji ugovor, gdje je platila sa svog računa na račun moje firme. Čitao sam nešto, ali to je sve presmiješno i izmišljotina – napisao je Asminu čovek od kog je Stanija kupila stan.

 

Izvor: Telegraf.rs