Početna Showbiz ANĐELKA PRPIĆ SE UDALA NA PIJACI! Na ovakvom mjestu još niko nije...

ANĐELKA PRPIĆ SE UDALA NA PIJACI! Na ovakvom mjestu još niko nije organizovao svadbu: Bijeli stolnjaci, lampice, pečenje, moča…

Anđelka Prpić udala se u tajnosti juče, 8. septembra, za svog izabranika Marka Žugića, a svadbeni ručak glumica i njen muž organizovali su na neverovatnom mestu.

Dok se svi poznati trude da venčanje, svadba i proslava budu što luksuzniji, Anđelka je dvadesetak najbližih odvela – na pijacu!

Kako kaže izvor, gosti su ručali u jednom lokalu koji se nalazi u ušuškanom prolazu Zemunske pijace, a koji je nešto između “strit fuda” i restorana.

Lokal je postao prepoznatljiv po tome što gosti u njemu mogu da uživaju u bašti i da jedu tek spremljeno pečenje i domaći hleb sa “močom”, ali i da ne budu “zakinuti” za kvalitetne šampanjce.

Ono po čemu je ovaj lokal juče ličio na mesto na kojem se organizuje svadbeni ručak jesu lampice svuda po lokalu, kao i dugi beli stolnjaci preko malih stolova.

Inače, venčanju i proslavi prisustvovali su najbliži prijatelji i porodica. Od poznatih tu su bili voditelji Marija Kilibarda i Slavko Beleslin, te glumica Anja Mandić.

kurir/ Telegraf