Početna Rijaliti ANA ĆURČIĆ VEČERAS ULAZI U ELITU?! Nakon iznenadnog raskida sa Bulićem, šuška...

ANA ĆURČIĆ VEČERAS ULAZI U ELITU?! Nakon iznenadnog raskida sa Bulićem, šuška se da se odlučila se na NEOČEKIVAN POTEZ!

Privatna prepiska Ace Bulića i Ane Ćurčić je nedavno ugledala svetlost dana, a region je dobio priliku da vidi kako biznismen ostavlja drugoplasiranu takmičarku “Zadruge 6”.

Kako se šuška, on ju je ostavio zbog toga što nije mogao da podnese medijski pritisak nakon ulaska Milene Kačavende u “Elitu”, koja danima iznosi Ćurčićkin prljav veš.

– Aca je do sada voleo da bude medijski aktivan, međutim kad je Milena Kačavenda u javnosti počela da iznosi detalje koji ga kompromituju, Bulić je odlučio da više ne bude sa Anom, jer mu smeta da se o njemu iznose mračna tajne – poručuje izvor blizak paru i dodaje:

– Ana se razočarala i ne oseća se baš najbolje zbog svega što se dogodilo. U jednom trenutku je pomislila da potpiše ugovor sa produkcijom “Elite” i uđe u rijaliti, kako bi prebolela Bulića i ne mislila o njemu – zaključuje dobro obavešten izvor za medije.

Inače, televizija Pink je još sinoć tokom emisije “Pitanja novinara” počela da najavljuje spektakl za večeras.

Kako stoji u najavi, večeras će u “Eliti” biti održane prve nominaciji, ali i vanredno ubacivanje. Da li će Ana biti takmičarka koja će ući večeras, ostaje da ispratimo.

Kurir.rs/Alo/Blic