Početna Rijaliti Asmin uništio Stanijinog bivšeg Marka: Sponzorušice mala, nije ti dovoljno što je...

Asmin uništio Stanijinog bivšeg Marka: Sponzorušice mala, nije ti dovoljno što je plaćala gaćice, Ajfone, ljetovanja, zimovanja…

Otkako je Asmin Durdžić dospio u centar medijske pažnje zbog starlete Aneli Ahmić koja se predstavlja kao njegova bivša žena koju je, kako ona navodi, a što on demantuje, prevario sa Stanijom Dobrojević, svakodnevno čitamo vijesti o njemu.

Aneli u Zadruzi priča svoju stranu priče, prilično kontradiktornu, a on napolju vodi svoju priču uz svakodnevno objavljivanje dokaza protiv bivše.

Uz to svakodnevno izjavljuje ljubav Staniji uz obećanja da će ljubav pobijediti sve i da će se potruditi da povrati njeno povjerenje.

Danas ga je iznervirao njen bivši dečko Marko Marković koji je rekao za bivšu i Asmina “da se ne gradi sreća na tuđoj nesreći”.

Durdžić mu je žestoko uzvratio na Instagramu gdje je napisao:

“Go go plesačica Marko Marković! I ti bi još malo popularnost preko bivše, nije ti dovoljno što je plaćala gaćice, Ajfone, ljetovanja, zimovanja, sponzorušice mala! A tek što si od žene u invalidskim kolicima prosio pare da joj uzmeš vjerenički prsten kojim te Stanija gađala u tu glupu glavu. Bolje se pokrij ušima, pederčiću!”, napisao je Asmin.

senzacija.ba