Početna Showbiz EVO ČIME SE BAVI DESINGERICINA ŽENA! Bila u rijalitiju, sada se konačno...

EVO ČIME SE BAVI DESINGERICINA ŽENA! Bila u rijalitiju, sada se konačno oglasila – otkrila i kako je UPOZNALA REPERA!

Oglasila se supruga Dragomira Despića Desingerice, te progovorila o odnosu sa reperom.

Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nedeljama je u centru komentarisanja zbog svog ponašanja na nastupima. Nedavno je ovim povodom gostovao i u jednom Jutarnjem programu u kojem se posvađao sa novinarkom, a potom i u “Amidži šouu” u kojem je prvi put govorio o svojoj supruzi Neveni.

Tada je otkrio kako ona reaguje na čitavu “buku”, a potom je otkriveno da je Nevena bivša rijaliti zvezda. Influenserka Nevena oglasila se nakon brojnih skandala svog supruga i predstavila ga u potpuno drugačijem svetlu od onoga kako se on sada prikazivao.

Ona je otkrila kako su se ona i reper upoznali.

“Dragomir i ja smo zajedno već 11 godina, od toga poslednje 3 godine u braku. Upoznali smo se preko zajedničke drugarice. To je bilo još u periodu srednje škole. Drugarica i ja smo otišle na piće, a onda je došao i on. Ostalo je istorija”, rekla je Nevena na samom početku.

Nevena je aktivna na društvenoj mreži Tiktok, te je to, kako kaže, postalo i njeno primarno zanimanje.

“Trenutno sam nezaposlena jer sam posvećena ćerki sa kojom provodim najviše vremena. Slobodne trenutke sam koristila na Tiktok, a popularnost koju sam tamo stekla je došla iznenadno. Vremenom sam počela da snimam lajvove i da od toga zarađujem, a planiram da se uskoro aktivnije posvetim tome, pa da se i zvanično vodim kao Tiktokerka”, zaključila je ona za “Alo!”.

mondo.rs