Početna Rijaliti UGROZILA SOPSTVENI ŽIVOT 6 DANA NAKON OPERACIJE: Maja Marinković nije poslušala savjet...

UGROZILA SOPSTVENI ŽIVOT 6 DANA NAKON OPERACIJE: Maja Marinković nije poslušala savjet ljekara! Učinila nedopustivo

Bivša takmičarka “Zadruge”, Maja Marinković, samo šest dana poslije operacije ugradnje silikona u zadnjicu, izašla je u grad.

Starleta je 31. avgusta na jednoj privatnoj klinici uradila operaciju svoje pozadine kada joj je ugrađeno 420 kubika. Zbog mogućih komplikacija Marinovićevoj je rečeno da strogo mora da miruje, prvih 14 da leži na stomaku, a da potpuni oporavak traje mjesec dana.

Međutim, ona ne želi da sluša doktore, već je šesti dan od operacije odlučila da izađe iz stana i ode u restoran na doručak.

– Otok polako prolazi, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se savjeta ljekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dve nedjelje, za mjesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove – rekla je starleta, a onda i slagala jer savjete očigledno ne sluša kada se hvali na društvenim mrežama slikom iz restorana.

Kako ne smije da sjedi još uvijek, Maja se izula u restoranu, pa je sve vrijeme klečala i tako jela, a u jednom trenutku je i snimala kako se muči, jer g*zu mora da drži u vazduhu.

balasevizamnovi.ba