Početna Rijaliti Mensur sasuo Kačavendi sve u lice, zadrugari zanijemili: Pali ste svi iz...

Mensur sasuo Kačavendi sve u lice, zadrugari zanijemili: Pali ste svi iz organizacije, a sada glumiš žrtvu

Komentari ko je kriv u odnosu Milene Kačavende i Ane Ćurčić podijeljeni su od samog početka, a razdor se pravi i među zadrugarima.

Naime, prvi od njih koji se “suprotstavio” Mileni je Mensur Ajdarpašić, budući da se nije libio da javno iznese svoje mišljenje o cjelokupnoj situaciji.

Mensur je Milenu za Crnim stolom krenuo da rešeta pitanjima, a zbunila se i ona, ali i zadrugari.

– Jesi li ti bila igrač iz organizacije svega? Ko je bio glavni organizator – upitao je Mensur Kačavendu.

– Ne, nije bilo organizatora – odgovorila je ona zbunjeno, a Ajdarpašić je nastavio da je “rešeta”:

– Kako nije? Pazi sad ovako, bila si član organizacije, pali ste svi, šta bi bilo da ste prošli? Druga stvar, ti si sad ta koja iznosi sav prljav veš vaše te organizacije. Niste vi bili prijatelji tri mjeseca, nego 20 godina! Šta želiš s tim? Da se ti iz priče izvučeš kao žrtva, kao neko ko je nevin, jadan i nedužan stradao u cijeloj toj situaciji, a da su tvoji prijatelji najgori u toj situaciji – pričao je Mensur u jednom dahu.

Podsjetimo, Milena je javnosti poznata kao kuma učesnice Zadruge 6, Ane Ćurčić, da bi se kasnije ispostavilo da one uopšte nisu kume, već samo bliske prijateljice. Milena je pružala podršku Ani tokom njenog učešća u rijalitiju, iznosila strašne stvari iz njenog života, dobijala pare od fanova, a nakon što je Zadruga završena i kada je Ana saznala šta se sve dešavalo i koliko se Kačavenda involvirala zapravo u sve, njihovo prijateljstvo je puklo.

(Telegraf.rs)