Početna Rijaliti Oglasio se hodža kod kojeg su išli Aneli i Asmin! Otkrio da...

Oglasio se hodža kod kojeg su išli Aneli i Asmin! Otkrio da li ih je vjenčao: “Mogu dokazati, sve čuvam u arhivi!”

Hodža je sve vreme ponavljao da su oni njegovi pacijenti.

Stanija Dobrojević našla se u centru skandala kada je nova rijaliti učesnica, Aneli Ahmić, otkrila kako je starleta preotela njenog supruga, Asmina Durdžića.

Odmah se u medijima pojavila i fotografija sa šerijatskog venčanja Aneli i Asmina, pošto je na njima i izvesni hodža.

Naime, reč je o Mehmedaliji Karamujiću koji je otkrio da li je venčao Aneli i Asmina ili su se tada sastali drugi povodom.

– Naša profesija kao svih verskih službenika jeste da čuvamo privatnost i intimu naših pacijenata, a ne da se naslađujemo i širimo nečiju privatnost – istakao je on.

Ipak, gospodin Karamujić je sve vreme naglašavao kako su Aneli i Asmin bili njegovi pacijenti.

– Kao profesionalac koji poštuje određene kodekse ponašanja, ne pričam o intimnim stvarima svojih pacijenata koji su tražili moju pomoć i hvala na razumevanju. Čak u svom posedu čuvam snimak seanse lečenja dotičnih, ali to nikad ne zloupotrebljavam, nego čuvam u arhivi svojih slučajeva za ne daj Bože, ako neko bude tvrdio suprotno da to mogu dokazati – ljubazno je poručio Karamujić.

Na konstataciju da ih nije venčao, već samo rečio, on poručio sledeće:

– Da, to su moji pacijenti. I samo lepo pričam o njima.

Podsetimo, dok je Aneli tvrdila da su ona i Asmin imali šerijatsko venčanje, Durdžić je rekao da su kod hodže išli kako bi njoj pomogli.

– Nikad nisam bio u braku, ni verski ni na papiru. Sporna slika u medijima nema veze s verskim venčanjem, u pitanju je nešto skroz drugo. Da je bilo šerijatsko venčanje takođe bi moralo da bude zabeleženo na papiru – kazao je.

Na pitanje šta se krije iza fotografije na kojoj su Aneli i on sa hodžom, Asmin je rekao:

– Aneli boluje od anksioznosti i mora da pije pilule zbog toga i vodio sam je kod hodže da joj pomogne, jer je pretila da će da baci i sebe i dete sa prozora – rekao je on za “Telegraf”.

POVEZAN VIDEO:

  informer.rs