Početna Showbiz Karleuša odgovorila Tošiću na njegove prozivke da je jadna što pokušava da...

Karleuša odgovorila Tošiću na njegove prozivke da je jadna što pokušava da ga ponizi

Novi javni sukob između poznatog para, Jelene Karleuše i njenog još uvijek zakonitog supruga Duška Tošića, eskalirao je nakon niza oštrih izjava koje su izrečene u javnosti. Ova javna svađa je privukla pažnju medija i njihovih pratioca, a izgleda da su njihovi odnosi sada na vrlo napetim temeljima.

Sve je počelo kada je Jelena Karleuša izjavila da se Duško Tošić potrudio da joj zagorča svaki sekund života i da ga smatra svojom životnom greškom. Ove riječi su izazvale veliku pažnju i šok među javnošću.

U svom odgovoru, Duško Tošić je na svom Instagram profilu objavio citat Ive Andrića: “Jadan je onaj koji mora poniziti nekoga da bi sebe uzdigao.” Ovaj citat očito je odgovor na optužbe i kritike koje je dobio od supruge koja je u žiži medijskog interesovanja jer je poslije 11 godina izdala dva albuma Alfa i Omega.

Nakon Duškovog odgovora, Jelena Karleuša nije dugo čekala da uzvrati udarac na istoj društvenoj mreži. Na svom Instagram profilu je napisala: “Jadan je onaj kome su tabloidi bitniji od porodice.” Očigledno je da su ove riječi pokazatelj koliko joj je zasmetao komentar njenog supruga.

Ovaj novi sukob između Jelene Karleuše i Duška Tošića jasno ukazuje na njihove napete odnose i unutarnje konflikte. Ostaje da se vidi kako će se dalje razvijati njihova javna rasprava i da li će odlučiti da privatne nesuglasice riješe izvan očiju javnosti.