Početna Showbiz Jelena Karleuša i Aneli Ahmić imale istog ljubavnika: Objavljena prepiska

Jelena Karleuša i Aneli Ahmić imale istog ljubavnika: Objavljena prepiska

Sada je otkriveno u kakvom je odnosu Karleušin ljubavnik bio s novom zadrugarkom Aneli

Nova učesnica rijaliti programa “Zadruga 7 Elita”, Aneli Ahmić iznijela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću s kojim ima dijete i koji ju je, kako je istakla, prevario s rijaliti učesnicom Stanijom Dobrojević.

Isto tako, prije nekoliko godina, odjeknula je vijest o aferi pjevačice Jelene Karleuše i bh. fudbalera Ognjena Vranješa, koja je svojevremeno punila stranice tabloida.

Vremenom sva ta priča, istinita ili izmišljenja, počela se stišavati. No, da li je Ognjen Vranješ iz svog srca, uistinu, izbacio Jelenu teško je znati. Sudeći po njegovim SMS porukama koje neke ljepotice, atributa sličnih Karleuši, “dilaju” putem društvenih mreža, moglo bi se zaključiti da nije.

Sada je otkriveno u kakvom je odnosu Karleušin ljubavnik bio s novom zadrugarkom Aneli.

Jedna od onih koja se našla na Ognjenovom udaru jeste Aneli Ahmić, kontroverzna seks bomba iz Dubrovnika, koja već neko vrijeme živi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Njena, vrlo bliska kolegica, skrenula je pažnju na to kako je Vranješ „pegla“, te proslijedila i dio njene prepiske s njim.


Prepiska Aneli i Vranješa. Instagram

– Nisam osoba koja preko bilo čijeg imena želi doći do naslovnih strana. Zasuta sam porukama brojnih „mačo muškaraca“ koji bi se rado uvukli u moje srce. No, ja nisam od onih osoba koja pada na slatkorječive priče o „kulama u oblacima“. Poruke nekih navalentnih osoba objavim na svom Instagram profilu da malo zasmijem one koji me prate – rekla je tada kontroverzna Aneli Ahmić.

Na upit da li je Vranješ smara ili se on, isto kao i Karleuši, uvukao u srce, zagonetno je prokomentirala.

– Mene ne interesiraju muškarci poput njega. Više mi se dopadaju oni koji nisu previše eksponirani u javnosti, a u sebi imaju neki seksepil koji, jednostavno, zna da zagolica žensko srce. Ja jesam dragulj koji sija za pravog muškarca, a ne neko ko trči da po svaku cijenu bude dio ogrlice kojom bi se bilo ko kitio bez obzira bio slavan ili ne.