Početna Rijaliti EVO ŠTA KAŽE HODŽA O NAVODNOM VJENČANJU ANELI I ASMINA: Ako neko...

EVO ŠTA KAŽE HODŽA O NAVODNOM VJENČANJU ANELI I ASMINA: Ako neko bude tvrdio da mogu suprotno dokazati! Evo kako im je još pomogao

Fotografija o kojoj se proteklih dana najviše priča,koja se najviše deli po društvenim mrežama i objavljuje u medijima, jeste slika učesnice Zadruge Elite Aneli Ahmić i njenog bivšeg emotivnog partnera Asmina Durdžića.

Kako se navodilo na njenim fan stranicama, navodno je reč o fotografiji sa šerijatskog venčanja Aneli i Asmina, pošto je na njima i izvesni hodža.

Kako saznaje Telegraf.rs, reč je o Mehmedaliji Karamujiću kojeg smo povodom svih navedenih informacija kontaktirali. Glavno pitanje bilo je da li je venčao Aneli i Asmina ili su se tada sastali drugi povodom.

– Naša profesija kao svih verskih službenika jeste da čuvamo privatnost i intimu naših pacijenata, a ne da se naslađujemo i širimo nečiju privatnost – istakao je on pa nastavio:

Ipak, gospodin Karamujić je sve vreme naglašavao kako su Aneli i Asmin bili njegovi pacijenti.

– Kao profesionalac koji poštuje određene kodekse ponašanja, ne pričam o intimnim stvarima svojih pacijenata koji su tražili moju pomoć i hvala na razumevanju. Čak u svom posedu čuvam snimak seanse lečenja dotičnih, ali to nikad ne zloupotrebljavam, nego čuvam u arhivi svojih slučajeva za ne daj Bože, ako neko bude tvrdio suprotno da to mogu dokazati – ljubazno nam je poručio Karamujić.

Kada smo konstatovali da ih, dakle, on nije venčao već lečio, poručio je:

– Da, to su moji pacijenti. I samo lepo pričam o njima.

Podsetimo, dok je Aneli tvrdila da su ona i Asmin imali šerijatsko venčanje, Durdžić je u intervjuu za Telegraf rekao da su kod hodže išli kako bi njoj pomogli.

– Nikad nisam bio u braku, ni verski ni na papiru. Sporna slika u medijima nema veze s verskim venčanjem, u pitanju je nešto skroz drugo. Da je bilo šerijatsko venčanje takođe bi moralo da bude zabeleženo na papiru – kazao nam je.

Na naše pitanje šta se krije iza fotografije na kojoj su Aneli i on sa hodžom, Asmin je rekao:

– Aneli boluje od anksioznosti i mora da pije pilule zbog toga i vodio sam je kod hodže da joj pomogne, jer je pretila da će da baci i sebe i dete sa prozora.

Kurir.rs/ Telegraf.rs