Početna Rijaliti ASMIN SE KOD ŽENE PRAO OD STANIJE! Isplivale skandalozne prepiske: Evo zašto...

ASMIN SE KOD ŽENE PRAO OD STANIJE! Isplivale skandalozne prepiske: Evo zašto je Dobrojevićeva odlučila da presječe s njim!

Aneli Ahmić ispričala je da ju muž Asmin Durdžić ostavio zbog Stanije Dobrojević, koja ga je ostavila nakon što je isplivala njegova prepiska sa ženom, u trenutku kada je bio sa njom u vezi.

Međutim, zanimljivo je to da je Asmin sve vreme “sedeo na dve stolice” – dok je s jedne strane s Stanijom čekao dete, istovremeno je ljubomorisao ženi koju je ostavio, Aneli, ispitivao je da li je našla nekog, te “opipavao teren” i proveravao misli li na njega i da li bi mu se vratila.

Sada su isplivale njihove poruke.

– Jesi li imala išta ili nisi? Odgovor mi daj, jednostavno, ako je ne, onda mi daj dokaz. Zakuni se u dete – ispitivao je Asmin, a Aneli mu je potvrđivala da nikog drugog nije imala.

– Što je sad to bitno, moj Asmine? Da imam nekog rado bih ti rekla, ti si mene ostavio radi druge. To je sve bilo društvo, izlazila… A ne znaš koju bol sam prošla.

– Je l’ misliš na mene – uporan je bio Durdžić, a Aneli je pokušavala da mu objasni koliko joj je bilo teško zbog svega što joj je priredio:


– Kakve to veze ima? Ja sam morala nekada izaći, ja sam bila svaki dan u hitnoj, na infuzijama zbog vas! Jednom ću ti sve ispričati, šta sam prošla – rekla je ona, na šta je usledio njegov sramni odgovor:

– Zbog čega? Ništa nije bilo javno, niti sam ja išao javno, nego si ti mene provocirala svaki dan. Misliš da je meni drago i da ne mislim?

Aneli je tada “pukao film”.

– Molim, nije išlo javno?! Sram te bilo, asmine! Ti si uživao dok sam ja umirala! Kako te nije sramota, prodao si mene i malu za šaku Majamija! Ali nema veze, neću ništa da ti govorim, sad je sve napravljeno i ne može se ispraviti, a ja još uvek mislim da sam u nekoj komi i da ću se probuditi – pisala je ona, a muž ju je pitao da li ga još uvek voli i da li bi mu se vratila:

– Ne bih ti se vratila, volim te, ali ne, nikad! Zato što sam te gledala javno svaki dan sa drugom kako uživaš, otišao za Ameriku zbog nje, kupovao joj poklone, obasipao lepim rečima, vodio ljubav, javno objavljivao… Ti misliš da bi to ijedna osoba na svetu oprostila?

Kurir.rs/Pink