Početna Rijaliti Ugradila sam 840 kubika! Maja Marinković izašla nakon operacije zadnjice: Ležala sam...

Ugradila sam 840 kubika! Maja Marinković izašla nakon operacije zadnjice: Ležala sam 48 sati na stomaku

Starleta i rijaliti učesnica Maja Marinković izašla je iz bolnice nakon što je ugradila silikone u zadnjicu.

Njen otac, Radomir Marinković Taki, je došao po nju, a Maja je tom prilikom otkrila kako je sve proteklo, a kako kaže, stavila je ukupno 840 kubika u zadnjicu.

– Osjećam se zaista dobro, s obzirom da je to tek svježe. Konačno se završilo sve što je trebalo da se završi, sad sam još po otokom, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se savjeta ljekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dvije nedjelje, za mjesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove. Stavila sam 420 kubika u zadnjicu, po jednoj – rekla je Maja, a onda se dotakla ulaska u “Zadrugu 7 – elite”.

– Otom-potom za Zadrugu 7, ne bih na tu temu, moram prvo da se oporavim. Želim da mi sve ovo protekne kako treba – rekla je ona.

Inače, operacija povećanja zadnjice košta oko 4.000 eura, a domaći mediji su pisali da je Maja na plastične operacije potrošila čak 30.000 eura. Uradila je grudi, usta, zube, bradu, jagodice, trepavice, nos, obrve….

Većinu tog novca dao joj je tata Radomir Marinković Taki.

– Prije nekoliko godina platio sam joj grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 eura. Ljepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je željela da promijeni na sebi, rekao je Taki.

Da podsjetimo, Maja Marinković proslavila se skandalima koje je nizala u rijalitiju “Zadruga”. Ona trenutno živi sama, dok je djetinjstvo provela u stanu u Beogradu sa ocem Radomirom Takijem Marinkovićem.

Izvor: Blic