Početna Showbiz SPRIJEČENA TUČA U ELITI! Desio se haos: Mića udario na Miljanu, vrijeđali...

SPRIJEČENA TUČA U ELITI! Desio se haos: Mića udario na Miljanu, vrijeđali se, gurali, psovali, a onda je on pao na pod (VIDEO)

Miljana Kulić dobila je reč kako bi prokomentarisala podelu budžeta Lepog Miće.

Ja sam odlično, nikad srećnija nisam bila, posmatram i dalje situaciju. Što se tiče ovoga što je pričao Lepi Mića. Uroš je ušao u bazen u obući, osam devojaka je skandiralo, a kada te je Mića pljunuo, svi su se povukli i ti si ostao sam – rekla je Miljana.

Evo Miljana, opet lažeš kao pašče. Rekla je ona meni: “Uroš je dobar”, ja sam joj rekao da ga vodi kući – rekao je Mića.

Uroš mi je prezanimljiv, kao i odnos sa tobom. Dosta si ti devojkama pričao da treba da se je*u da bi ostale u rijalitiju. Svako ima pravo da se zaljubi- rekla je Miljana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

Miljana Kulić je usr**a za pola sata. Ona vas sada naziva ku**etinama! Je*e se u veceima i vece šoljama. Taj njen partner je rekao da je je**o na vece šolji. Čuvao sam te kao dete svoje, hajde zakuni se da to nije tako. Odgovori smradu jedan! – rekao je Mića.

Pričao je devojkama šta treba da rade, a meni je top da gledam tebe i Uroša – rekla je Miljana.

Ova devojka je svog dečka Zolu i njegovu majku sahranila, izdala im smrtovnice, pravila lažne sahrane, a ista ta žena je njenom detetu slala poklone! Ova je devojka svom dečku iscepala lična dokumenta, pobegao je i njemu sam pomogao da ode kući, do Dervente. Ovo je dama kojoj su izvršitelji za vratom pet godina i koja je na Sudu sa 50 zadrugara. Ivan Marinković će predati za DNK test i uzeće dete jer si nesposobna. Kolica sa malim Željkom preko puta bazena, mi joj kažemo: “Kako te nije sramota da blejiš ovde stalno, dete ti je tamo”, ona ode i kod kolica priča: “Željko, voli te mama”, a priđe joj njena mama i kaže: “Miljana, Željko je u apartmanu”. Ona priča sa detetom koje nije u kolicima. Ja sam čistio šlaufom njene brabonjke, da ne bi bruka pala na veliku zvezdu – rekao je Mića.

Nakon gnusnih uvreda i guranja, sprečena je tuča, ali je tokom tog sprečavanja Uroš gurnut od strane Miće, te je pao na pod.

Kurir.rs