Početna Showbiz Sin Dragane Mirković pokazao očev rodni zavičaj i rodnu kuću

Sin Dragane Mirković pokazao očev rodni zavičaj i rodnu kuću

Suprug Dragane Mirković, Toni Bijelić, stekao je pravo bogatstvo u Austriji, od automobilizma, preko građevine, do televizije.

Njegovo bogatstvo i dan danas intrigira javnost, a jednom prilikom otkrio je da je pjevačici prepisao svu svoju imovinu – kao razlog naveo je: “Zato što sam to htio”.

Ipak, čini se da i pored luksuznog života, kao i njegova supruga Dragana, rodno mjesto ne zaboravlja.

Naime, kako smo nedavno imali prilike da vidimo, Toni je sa sinom Markom posjetio zavičaj, a u pitanju je selo Šimići nadomak Banja Luke u Bosni i Hercegovini, gdje Bijelić ima skromnu kuću i okućnicu, okruženu čistom i netaknutom prirodom.

Podsjetimo, Dragana često posjećuje svoje rodno mjesto Kasidol nadomak Požarevca, a iako već decenijama živi u Austriji, gdje osim vile ima i dvorac, ona je novac uložila i u imanje na kojem joj žive roditelji.

Podigla im je jednospratnu kuću, koja važi za jednu od najljepših u selu, a u lijepo sređenom dvorištu nalazi se još jedna prizemna starija nekretnina.

Dragana i Toni važe za jedan od najskladnijih parova na sceni, pa nije ni čudo što su zajedničkim snagama uspjeli da stvore čitavu imperiju, a njihovo najveće bogatstvo definitivno su sin Marko i kćerka Manuela.

Kako je sve počelo?

Dragana Mirković bila je na vrhuncu svoje karijere i popularnosti, u tom trenutku, kada je upoznala svog sadašnjeg supruga.

– Tonija sam upoznala kada sam došla u Beč da održim dva koncerta. Koncert je trebalo da bude jedan u nizu od hiljadu već održanih, nije mi palo na pamet da će se dogoditi nešto posebno. U hotel po mene dolazi organizator, vidim nije sam, sa njim je neki mladić, iskreno, primijetila sam samo da je visok. Kako se ispostavilo, organizatoru se pokvario automobil, pa je po mene došao s Tonijem.

– Otpjevam koncert, vrate me u hotel. Sutradan je uslijedio drugi koncert, a Toni je ponovo dašao po mene, iako je organizator popravio svoj auto. Tada sam imala priliku da ga malo bolje pogledam. Završim i taj drugi koncert, vrate oni mene u hotel – ispričala je jednom prilikom Dragana.

Sutradan je dobila poziv na kafu od Tonija koji je želio i da joj pokloni nešto.

– Za ta dva dana vidjela sam da je mladić zaista okej, te da neću doći u neprijatnu situaciju. Uz sve to, svakako je trebalo da napustim sobu. U tom trenutku su i rođaci trebali da dođu po mene, ali su zbog gužve u gradu kasnili puna dva sata. To ja nazivam sudbinom – rekla je pjevačica i nastavila:

– Kada je došao da me vidi, s izgovorom da mi je donio neki poklon, zahvalila sam se i rekla da nije trebalo. Mislila sam da je u pitanju neki parfem. Mi smo se i ispričali, a ja poklon nisam ni otvorila. Tek u avionu sam otpakovala poklon, i dalje misleći da je unutra parfem. Kad sam umjesto parfema ugledala dijamantsku narukvicu i prsten, umalo nisam pala u nesvijest.

Bilo mi je jako neprijatno i žao što nisam otvorila poklon pred njim i vratila mu ga. Pošto sam ja malo starija od Tonija, pomislila sam: „Kako je mali namazan!“. Nije mi tražio broj telefona, ali je u kesicu sa poklonom stavio i svoju vizit karticu.

Dani su prolazili, a Dragana je shvatila da ne može i ne želi više da živi bez Tonija.

– Kad me je zaprosio, bila sam više u šoku. Desilo se na semaforu na crvenom svjetlu, samo je izletio, kaže da je tad smogao snage, ja sam se nasmijala. Atipičan ali presrećan trenutak, mnogo lijepih trenutaka je bilo – ispričala je pjevačica jednom prilikom.

Vjenčali su se 28. septembra 2000. godine, a zbog situacije kakve je bila, njena porodica nije mogla da prisustvuje vjenčanju.

Izvor: Hello