Početna Rijaliti SVI MOMCI STANIJE DOBROJEVIĆ: Vjerila se sa oženjenim Asminom, bila udata za...

SVI MOMCI STANIJE DOBROJEVIĆ: Vjerila se sa oženjenim Asminom, bila udata za Rusa, a evo s kojim su je sve fudbalerima povezivali

Starleta Stanija Dobrojević svoj emotivni život krije daleko od očiju javnosti, a sada je kao bomba odjeknula vest da se verila sa oženjenim muškarcem s kojim uskoro staje na ludi kamen. Aneli Ahmić, naime, čim je kročila u rijaliti iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću, koji ju je, kako je istakla, prevario sa starletom.

Stanija, koja je pokazala verenički prsten i sprema se da stane na ludi kame, iza sebe već ima i jedan brak. Ono što malo poznato jeste da je Stanija bila udata za Vladimira Ukraintskog. Njih dvoje su se venčali u tajnosti 2010, a nakon dve godine su se i rastali, ali su nastavili poslovnu saradnju.

– Ja sam dva puta bila prošena. Jednom sam imala brak od dve godine, bez dece, naravno. Ali mi nije padalo na pamet da rađam decu pre 30. godine, jer sam želela da ostvarim svoje hirove, ciljeve – ispričala je jednom prilikom Dobrojevićeva

Rus je čak nakon rastanka potvrdio takođe potvrdio da su imali veliku ljubav, ali da je Dobrojevićeva imala druge prioritete.

– Zajedno smo proveli divne trenutke, ali je ona shvatila da joj nedostaje život u Srbiji i zbog toga je odlučila da se vrati. Što se tiče tog braka, ponele su nas emocije – rekao je tada Vladimir.

Dobrojevićeva je svoju vezu sa Filipom Panajotovićem započela pred kamerama u „Farmi“, ali pošto se završio rijaliti, tako se završila i njihova ljubav.

Stanija je bila i u vezi sa manekenom i bivšim zadrugarom Markom Markovićem, čak su planirali i brak.

Kako se ranije šuškalo navodno je ranije bila i u vezi mesec dana sa fudbalerom Ademom Ljajićem.

Adem nije jedini fudbaler s kojim je Dobrojevićeva bila u šemi. Pisalo se da je bila sa reprezentativacem Srbije Gojkom Kačarem, a prvi put su zajedno viđeni u javnosti kada su u splitskoj “Spaladium areni” kako bodrili naše tenisere na “Dejvis kupu” 2010. godine. Oni su se tada nežno dodirivali i time, pisali su mediji, potvrdili vezu.

Pričalo se da je bila u tajnoj vezi sa Lolom Smiljanićem, a viđeni su u jednom klubu. Ipak, nikada nisu potvrdili da su zajedno.

Stanija je pričala da joj je Vladimir Volkov slao i ljubavne i preteće poruke.

“Prvo mi je slao ljubavne poruke, a sada i preteće. Ali ne bojim se ja devojčica”, izjavila je srpska starleta Stanija Dobrojević. Ona je objasnila i kako je izgledalo njihovo “druženje“.

Aleksandar Čabarkapa Bivši dečko Ljube Pantović, rekao je kako ima dokaz da je bio sa Stanijom. Ipak, taj snimak nikada nije objavljen, iako ga je Stanija javno pozvala da ga pokaže.

Kurir.rs